Jovana i Sale

Bivša je bivša: Jovana Pajić srela Saletovu novu devojku, poručila joj samo jedno

Autor:

25.04.2024 21:55

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nova devojka Saleta Tropika upoznala Jovanu Pajić, ovako je protekao susret



Jovana Pajić stavila je krajem 2021. godine tačku na svoj brak sa frontmenom Tropiko benda Aleksandrom Cvetkovićem. Nova devojka Saleta Tropika već neko vreme nije tajna, ali o privatnom životu pevač ne voli da govori.

Jovana se večeras pojavila na jednom gradskom događaju i tom prilikom otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim mužem sa kojim ima dve preslatke ćerke.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Upoznala sam Saletovu novu devojku, mi se svi jako lepo slažemo i to je u najvećem interesu naše dece.

Ja jedino mogu da budem spokojna kada su one dobro i kada je okruženje oko njih zdravo i to je jedino što mene zanima. Drago mi je da je Saša našao jednu takvu osobu - rekla je Jovana i dodala:

- Moj fokus je potpuno usmeren na moju decu i moj posao. Kompenzujem emotivno ispunjenje kroz neke druge odnose i veoma sam srećna. Muškarac treba da bude normalan, ostvaren i ispunjen - dodala je Jovana, pa progovorila o razvodima na estradi:

Pročitajte Baš ih briga šta ko priča - Jovana Pajić iskreno o Marijinom majčinstvu, sreća je zarazna

- Razvod je jako bolan, a naročito što deca svih tih ljudi to čitaju. Situacije koje isplivavaju o razvodima dolaze do javnosti isključivo zbog aktera, mislim da sve može da ostane u porodici, ukoliko shvate da je najveći interes psihičko zdravlje njihove dece.

To je stvar izbora, ja sam odlučila da tu situaciju proživim u miru. Na meni je da čuvam svoju privatnost, sve je stvar izbora, to je najveće blago ko uspe to da sačuva - izjavila je Jovana za Kurir.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading