Sale Tropiko

Jovana je prošlost, Sale Tropiko nikad srećniji, ona mu je vratila osmeh na lice

Autor:

04.04.2024 10:59

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Nova devojka Saleta Tropika više nije misterija za javnost, prelepa je



Jovana Pajić i Sale Cvetković, iako su se veoma mladi venčali, važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Tri godine kasnije par je doneo odluku da se razvede, a sve do sada privatnost su uspeli da sačuvaju od radoznalih pogleda. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Međutim, ekipa emisije „Paparaco lov” usnimila je pevača sa atraktivnom brinetom, pa nova devojka Saleta Tropika više nije misterija za javnost. 

Pročitajte Rekla sam mu - Prestala sam da te volim! Jovana Pajić progovorila o razvodu, ovo je zaista hrabro

Pevač je sa ćerkama i devojkom bio u jednom tržnom centru, gde su zajedno prošetali i igrali se. Ona i Sale su slične visine, njegova partnerka ima kratku, ravnu u kosu i pirsing na nosu.

Da se dobro slažu, govori i to što čak vole i da se obuku isto, imaju sličan imidž, budući da i devojka nosi šešir i naočare.

- Jako sam dobro. Emotivno sam ispunjen, super živim, jednim lepim i mirnim životom i uživam u svakom danu. Kako duhovno, tako i ljubavno - otkrio je nedavno pevač. 

Pročitajte Sale Tropiko razvod jedva preživeo: Bolelo je, ona mi je pomogla

Podsećanja radi, Sale Tropiko je nakon razvoda ostao u prijateljskim odnosima sa bivšom suprugom, te zajedno odgajaju ćerke Helenu i Đinu.

Nova devojka Saleta Tropika je, sudeći po snimku, uspela da osvoji njegove mezimice što je, verujemo, podjednako važno i Jovani kojoj je sreća ćerki na prvom mestu. 

Komentari. (0)

Loading