Dragana Dabović

Bajka za Bjanku i Nou: Praznična čarolija Dragane Dabović oduševila sve (foto)

Autor:

01.01.2023 20:00

Foto:

Foto:

Porodica Dragane Dabović uživa u praznicima



Dragana Dabović jedva je dočekala praznike. Lepa glumica je sa porodicom, emotivnim partnerom Milanom Kolarskim u svom domu napravila pravu idilu, u kojoj su najviše uživali klinci. Dragana i Milan su divan primer da iskreno prijateljstvo može da preraste u pravu, sudbinsku ljubav. Njih dvoje zbližili su se zahvaljujući poslu, dugo su bili prijatelji i to im je dalo čvrste temelje za zajednicu u kojoj odgajaju sinčića jednoipogodišnjeg Nou i Draganinu šestogošnju ćerku Bjanku, koju je Milan prihvatio kao svoje dete.

Instagram

 

Pročitajte Emotivna poruka Dragane Dabović: Ponosna sam na svaki dan sa tobom

-On nas dve od početka gleda kao nedeljivu celinu, jer se nismo razdvajale, baš kao što to sada radimo i sa Noom. Kod mene nema kompromisa, a i Bjanka je njega prihvatila i kaže da je on njen Mića, a ne moj. Sad smo četverac koji svuda ide zajedno. Milan, za današnje pojmove, ima strašno retku osobinu. Ne odustaje od stvari koje su mu u fokusu, čak i kad i sam Bog kaže laku noć. Tako smo i opstali, mislim da niko na svetu nema živce kao on za mene, tolerantan je i daje mi beskrajnu ljubav. On je najistrajniji i najverniji prijatelj kog znam, i muškarac, i to moj. Nas dvoje smo zaista jing i jang, podržavamo se međusobno. Kad nekome od nas ponestane snage, drugi ga pogura i ohrabri da nastavi dalje.

Instagram

 

A snage i energije im je itekako potrebno za dvoje vrlo živahne dece, od kojih je mlađe tek prohodalo.

-Noa je još obazriv i ne srlja kao što to radi Bjanka. Samim tim je manje stresan za čuvanje u ovoj fazi koja nije nimalo jednostavna, jer još ne hoda potpuno samostalano. A kao mlađi brat, sve upija od sestre, ona je model u koji svakodnevno gleda sa potpunim obožavanjem. Brzo usvaja znanja, uz nju je već naučio prve reči poput mama, tata, baba, njanja, odnosno Bjanka. Prava usijana lampica.

Instagram

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading