Dragana Dabović

Emotivna poruka Dragane Dabović: Ponosna sam na svaki dan sa tobom

Autor: Gloria.rs

28.10.2022 11:17

Foto: Snežana Medić

Foto: Snežana Medić

Ćerka glumice Dragane Dabović napunila šest godinaPopularna glumica Dragana Dabović pre šest godina postala je mama devojčice Bjanke, kojoj je danas rođendan.

Ispod kolaža fotografija Bjanke i njenog, mnogo mirnijeg mlađeg brata Noe, Dragana je napisala:

"Gospodarice srca moga, ljubavi mamina prva da si LJUBAV. Do kraja života kao ovih velikih 6, da sve što ti stane na put preskočiš, ne lako nego pošteno i mudro i zapamtiš svaki korak da sledeći skok bude laganiji.
Ja sam tu da te posmatram i bodrim, da manje kukaš za budalastine i povjeruješ već jednom sebi da stvarno možeš sve sama jer sad si ohohoj velika u svom malom plemenu koji te gleda kao lidera, kao vodillju i najstariju sestru. Ponosna sam na svaki novi dan sa tobom. Hvala ti za sva umjeća kojim se me naučila, bebeća, pa mi ovaj mali dođe kao perce, jer s tobom i nije bilo bas lako, sve smo morale “isponove” i prvi put, hvala ti što s njim nemam dilemu ni oko čega, sto si mi zabiberila život najfinijim začinom i s tobom sam sve ovo sto sam danas. A grijesim i griješiću, i učiću dok sam živa. Nerviraće me samo kad ti ne budem znala traga, a znam da ćeš se seliti biciklom u Rumuniju kad god te budem naljutila, jer ŠKORPIJA! Spremna sam! Ej, spremna sam na sve sto dolazi, vještice malena. Ponosna sam sto sam tvoja Mama", stoji u rođendanskoj poruci. 

Instagram screenshot @dacadabovic

 

 

Pročitajte: Prizor od koga se tope srca: Kćerka Dragane Dabović latila se mikrofona

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading