Severina Vučković

Poznata pevačica svojim izgledom paralisala saobraćaj

Autor:

24.10.2022 16:30

Foto:

Foto:

Izgled Severine Vučković oduševio sve



Hrvatska pop pevačica Severina Vučković važi za damu besprekornog stila, koja gde god da se pojavi privlači pažnju, jer se uvek trudi da ide u korak sa modnim trendovima, ali i da sa druge strane bude jednistvena, kombinujući modu sa detaljima koji odevnu kombinaciju čine savršenom. Da li je u pitanju crveni tepih, premijera filma, scenski nastup ili koncert, ona svoje pratioce, ali i publiku uvek ostavi bez daha. Tako je učinila i nedavnom objavom na svom Instagram nalogu podelivši fotografiju na kojoj prilikom izlaska na zagrebačke ulice zaustavlja saobraćaj svojm raskošnom, a opet jednostavnom i elegantnom pojavom.

Instagram screenshot @severina

 

 

 

Pročitajte Uprkos svemu i svima ona sija - Lepotica i bez šminke

 

Elegantnu toaletu koju je ponela tom prilikom bila je duga krem haljina, optočena sitnim kristalčićima, koja je pratila liniju tela. Kako bi još više naglasila Severininu figuru, haljina ima otvorena leđa i savršeno pada. Ona je izašla na ulicu koja joj je za ovu priliku poslužila kao modna pista, pa je tako bilo dovoljno par koraka da zaustavi kolovoz. Naš poznati pevač Saša Matić održao je solistički koncert u Zagrebu, a Severina je bila njegova počasna gošća koja je za tu posebnu priliku ponela svečanu haljinu. Poznatom muzičaru društvo na bini je pravila zanosna Splićanska, a kolege imaju i duetsku pesmu "More tuge". Dok su svi prisutni uživali u Sašinim pesmama i u glas sa njime pevali mnogobrojne hitove, praveći muzički spektakl, Severina i Saša su zajedno sa publikom pevali dobro poznate stihove.

Instagram screenshot @severina

 

 

Poznata pevačica je sve prisutne oduševila svojom pojavom, pokazavši njen istančan modni ukus i da može da ponese svaku odevnu kombinaciju, blistajući u istoj poput princeze u jednostavnosti kroja, frizure i šminke u blagim zemljanim tonovim koje je ponela za tu priliku.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading