Severina Vučković

Uprkos svemu i svima ona sija: Lepotica i bez šminke

Autor:

18.07.2022 16:00

Foto:

Foto:

Lepota Severine Vučković: prirodan i svež izgled na plaži



Lepota Severine Vučković: prirodan i svež izgled na plaži. Poznata splitska pevačica letnje dane provodi radno, ali i paradno, nastupa širom hrvatskog primorja i regiona, ali se u danima pauze između nastupa i koncerata nađe mesta i za predah i uživanje sa porodicom i prijateljima. Pa, tako ona ove tople dane provodi sa sinom Aleksandrom u rodnoj Hrvatskoj, uživajući zajedno u prirodnim lepotama i čarima leta. Dok paralelno sa završavanjem rada na novom albumu na kojem ponovo sarađuju sa Goranom Bregovićem i posla, uspela je da da veliki intervju za riječki magazin Novi list u kojem je govorila o sudskim procesima, odrastanju sina Aleksandra, kao i o pogledu na neminovni proces starenja. U intervjuu je pričala kako ima onih teških i jedva podnošljivih, ali isto tako i nezaboravno lepih dana, poput onih koje joj pune baterije i pokreću na inspraciju i kreativnost, kao što su putovanje u Madrid, odlazak na koncert Roling Stounsa, obilazak muzeja.

Instagram

 

 

Pročitajte Zagrljaj koji znači život: Severina sa sinom

 

Kao i tome kako je svaka žena konfliktna i problematična, kada se bori za svoje dete i svoja prava, a moćnim mužjacima to ne odgovara, pa oni gledaju da je predstave u što gorem svetlu, a situacije rešavaju podmićivanjem i povlačenjem veza. Na pitanja o albumu koji se nalazi u finalnoj fazi izrade, otkrila je da će se zvati “Sorry, Sorry”, da nije napisala nijednu pesmu na predstojećem albumu, ali da je dala aranžmanske ideje i da je kao izvođač praktično iz početka učila drugačiji način pevanja za pojedine numere. Album bi trebao da izađe u jesen, a ideja je da turneja bude na proleće 2023. godine.

 

Iako je u aprilu napunila 50. godinu, izgleda kao studentkinja, sveže, poletno i sa toliko energije, a trudi se i da vežba svaki dan. Rekavši da nema kad da se boji starenja usleda svega što joj se dešava. Krenula je opet da čita knjige, trudi se da vežba i kada joj nije dan, bar po pola sata, a iscrpne nastupe, stajanje u visokim potpeticama i umor nogu, opušta i neguje masažama. Putuje najčešće sa sinom, i u tim trenucima najviše uživa dok joj on postavlja pitanja o svom odrastanju i priča o svojim otkrićima u svetu. Otkrivajući da su zajedničkim porodičnim i prijateljskim snagama i humorom preživeli najgore i da i dalje veruje u ljubav, ljude i solidarnost.

Instagram screenshot @severina

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading