Veljko Ražnatović

Sreća i radost u domu Ražnatovića: Ceca je baka po drugi put, stiže još jedan naslednik

Autor:

08.10.2022 12:50

Foto:

Foto:

Slavlje u domu Ražnatovića povodom dolaska naslednika



Slavlje i osmeh u domu Ražnatovića povodom dolaska još jednog naslednika. Supruga mladog srpskog boksera Veljka Ražnatovića, Bogdana je na svom Instagram nalogu podelila sa svojim pratiocima srećne vesti, da je u blagoslovenom stanju. Na fotografijama se mogao videti Veljko koji lukom i strelom u dvorištu i među zelenim  otrkiva da supruga i ona očekuju još jednog naslednika. Nakon što je otkrio pol deteta, Bogdana mu je poletela u zagrljaj, dok su svi prisutni palili baklje i veselili se uz muziku.

Instagram screenshot @bogdanaraznattoviic

 

 

Pročitajte Ipak je to Veljkov sin - Mali Željko Ražnatović ima prvu simpatiju, ova fotografija će raznežiti i one sa najtvrđim srcem

 

Dok je Bogdanina sestra Nataša, na gore pomenutoj društvenoj mreži sa pratiocima podelila delić slavljeničke atmosfere koja je upriličena tim povodom u kojem je sve bilo uređeno i spremno za proslavu, od roze i plavih balona, stolova i stolica koje su bili postavljeni u prirodi, do slatkog stola sa kapkejkovima i lolipopsima, tortama i kolačima, kao i helijumskim balonima na kojima je pisalo decak i devojčica. Svi gosti su bile više nego raspoloženi, veseleći se i pevajući.

Instagram screenshot @miss.rodic

 

 

Bogdana i Veljko su se venčali 2019. godine, nakon dve godine zabavljanja, čijem upoznavanju i zbližavanju je pripomogla sestra poznatog boksera, Anastasija. Ona je pre nekoliko godina videla Bojanu na Kopaoniku, koju pre toga nije znala, prišla joj je, rekla da je prelepa i da je baš ona devojka za njegovog brata. Ali, stvari između tada dvoje mladih nisu baš tekle po planu kako je zamislila mlada pevačica Anastasija, jer je Bojana pri prvom susretu šikanirala Veljka, ali kako je on važio za velikog zavodnika, naviknut da svaka devojka pada na njegov šarm, odlučio je da je osvoji. U čemu je i uspeo.

Instagram screenshot @miss.rodic

 

 

Svadba koja je upriličena ispoštovala je sve običaje i tradicije, jer je mladoženja došao po mladu u njenu rodnu kuću u Titelu, gde je obavljena kupovina mlade i obarana jabuka, nakon čega su se mladenci i svatovi uputili u Hram Svetog Save gde je obavljeno crkveno venčanje, dok su se građansko venčanje i svadbeno veselje održali u jednom prestoničkom hotelu, kojem je prisustvovalo nekoliko stotina zvanica.

Bogdana i Veljko su pre dve godine,  tačnije u junu 2020. godine dobili sina Željka, a Veljko je jednom prilikom izjavio da je bolji čovek od kada je upoznao svoju suprugu, da je uz nju sazreo i da se promenio. Nastavljajući da bi on voleo da ima petoro ili šestoro dece, a ta želja im se  ispunila, jer mladi par očekuje svoj drugog naslednika.

Instagram screenshot @miss.rodic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading