Dragan Stojković

Dani sreće u porodici Stojković: selektor Piksi krstio unuku Sijenu

Autor:

04.10.2022 23:30

Foto:

Foto:

Krštenje unuke Dragana Stojkovića Piksija



Selektor Dragan Stojković Piksi je nedavno prisustvovao krštenju svoje unuke Sijene koje je upriličeno u manastiru Ostrog. Svečanom činu kšptenja, prisustvovala je i njegova supruga Snežana. Piksi je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju na kojoj drži svoju unuku u rukama, nasmejan i srećan. Njegova starija ćerka Andrea se početkom godine, tačnije u januaru porodila i na svet donela preslatku naslednicu. Prethodnih dana, Piksi je boravio na Crnogorskom primorju, na kojem je pored svoje porodice uživao u društvu svog prijatelja i saigrača Dejana Savićevića, sa kojim je igrao u Crvenoj zvezdi i za reprezentaciju.

Instagram screenshot @draganstojkovicpixy

 

 

Pročitajte Selektor ljubavi i porodice - Kako su deca čestitala Piksiju rođendan

 

Selektor Stojković ima nekoliko razloga za slavlje, posebno nakon što je sa reprezentacijom pred jedan od najznačajnijih sportskih dešavanja, svetskog prvenstva u Kataru, postigao još jedan sjajajn rezultat, time što je osvojio prvo mesto u grupi Lige nacije, koji je pobedom učinio put ka Evropskom prvenstvu 2024 lakšim. U nedeljama koje predstoje selektor se brižljivo sprema za predstojeće utakmice, kada će okupiti ekipu za početak priprema za Mundijal, na kojem će naš tim odigrati prvu utakmicu 24. novembra protiv Brazila. Nakon čega će sledeći protivnik Srbije biti Kamerun sa kojima se meč igra 28. novembra, dok će poslednju utakmicu grupne faze, odigrati 2. decembra protiv Švajcarske, kako prenosi portal Mondo.

Tople jesenje dane Piksi je iskoristio kako bi se odmorio i napunio baterije u društvu svojih najbližih i svoje supruge, putujući i obilazeći italijansku prestonicu, kako bi nastavio sa sjajnim rezultatitima, kao i do sada koje je napravio sa nacionalnim timom.

Instagram screenshot @draganstojkovicpixy

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading