Kendal Džener

Moderna sirena: U izazovnom i drugačijem izdanju

Autor:

04.10.2022 22:30

Foto:

Foto:

Izgled Kendal Džener iznenadio sve



Neobičan izgled manekenke Kendal Džener iznenadio je sve njene pratioce na društvenoj mreži Instagram kada je nedavno postavila fotografije na kojima pozira ispred akvarijuma u toplesu. Poznati top-model je pozirao okružena morskim svetom u svetlucavim pantalonama od krljušti, sa plavom senkom na očima dok se celokupan njen izgled uklapao u morske dubine, baš poput morske sirene. Poznata kao neko ko voli prirodu i vodu, uživajući u aktivnostima na otvorenom, jedrenju, vodopadima, istraživanju šuma i pešačenju, ona na slikama izgleda prirodno i opušetno, kao dok korača pistom ili snima neke od brojnih modnih editorijala.

Instagram screenshot @kendalljenner

 

 

Pročitajte Neustrašiva lepotica - bez straha u avanture

 

Poznata manekenka i jedna od sestara najpoznatije porodice u svetu svojim modnim kombinacijama i različitim stilovima, postavlja modne trendove, pa tako odevni komadi koja ona ponese i iskombinuje postaju pravi modni hit sezone. Kendal je od svoje 11 godine prisutna pred malim ekranima, koliko je imala kada je počelo snimanje rijaliti programa Keeping Up with the Kardashians, a sa samo 13 godina potpisala je svoj prvi modni ugovor.

Ona je danas jedna od najtražeijih manekenki i top-modela, koja je imala prilike da nosi revije na najprestižnijim modnim pistama u Milanu, Njujorku i Parizu, slikajući se za naslovne strane najprestižnijih modnih časopisa kao što su Vogue i Harper's Bazaar. Osim manekenstva, ona se pridružila svojoj sestri Kajli u njenom kozmetičkom brendu, pa su poznate sestre tokom proleća 2022. godine na tržište plasirale drugo izdanje njihovog zajedničkog kozmetičkog brenda, dok su za tu priliku objavile fotografiju na kojoj su odevene identično u čipkano rublje boje lavande. 

Instagram screenshot @kendalljenner

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading