Kendal Džener

Neustrašiva lepotica: bez straha u avanture

Autor:

16.07.2022 20:00

Foto:

Foto:

Putovanje Kendal Džener: šumske i vodene avanture



Putovanje Kendal Džener: šumske i vodene čaroliije top-modela. Aktivna i na odmoru. Kendal Nikol Džener je američka manekenka i rijaliti ličnost koja se proslavila u rijaliti programu „Porodica Kardašijan“, u kojem je učestvovala još kao dete, a sad je model koje radi za jedne od najpoznatijih i najpopularnijih modnih brendova kao što su: Vogue i Harper Bazar. Svoje srednje ime, poznata manekenka je dobila po dobroj prijateljici svoje mame Kris Džener, koja se zvala Nikol Braun Tompson, koja je preminila nedugo pre rođenja Kendal.

Instagram screenshot @kendalljenner

 

 

Pročitajte Kendal Džener uživa u njegovom zagrljaju - Manekenka osvojila srce poznatog košarkaša!

 

Nakon što je radila u različitim reklamnim i modnim kampanjama, Kendal je doživela veliki uspeh 2014. i 2015. godine hodajući modnim pistama za poznate modne dizajnere tokom Nedelje mode u Njujorku, Milanu i Parizu, a nosila je revije i za modnu kuću Victoria Secret. Kendal se iste godine našla na šesnaestoj poziciji Forbesove liste najbogatijih modela za 2015. godinu. Od aprila 2017. godine, ona je petnaesta najpraćenija poznata ličnost na društvenoj mreži Instagram. Sa svojom sestrom Kajli je nedavno izbacila set paleti i olovki za usne u pastelnim i letnjim bojama, kao drugi deo njihove kozmetičke kolekcije. A, nedavno je njena fotografija krasila naslovnicu kineskog izdanja časopisa Vogue, u neobičnim odevnim kombinacijama crne likre i zelene čipke.

 

Instagram screenshot @kendalljenner

 

 

Ona letnje dane koristi da pored poslovnih obaveza i angažmana, provede uz bazen, letnje žurke, ali i aktivan odmor u prirodi i na moru, šetajući šumom, vozeći se brodićem, istražujući priridne lepote tropskih krajeva, ujedno pokazujući svojim pratiocima izvajanu figuru.

 

Instagram screenshot @kendalljenner

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading