Mirka Vasiljević

A od supruga narodnjaci: Neobična rođendanska čestitka Vujadina Savića

Autor:

27.09.2022 16:30

Foto:

Foto:

Rođendanska čestitka Mirki Vasiljević oduševila sve



Rođendanska čestitka Mirki Vasiljević od strane njenog partnera Vujadina Savića, oduševila je pratioce na društvenoj mreži Instagram. Poznati fudbaler je svojoj nevenčanoj supruzi čestitao rođendan, snimajući je kako ona igra uz poznate stihove pesme "Nije vetar, nije kiša" koju izvodi pevačica Elma Sinanović. Glumica je igrajući i pevajući pokazala svoju vitku figuru iako još uvek nije prošlo ni godinu dana od kako se porodila i na svet donela devojčicu Aniku.

Instagram screenshot @savićvujadin

 

 

Pročitajte Sve ih pokazali - Četvoro dece Mirke i Vujadina na jednoj fotografiji, konačno se vidi na koga svi liče

 

Uz objavu je Mirki poželeo srećan rođendan, stavivši emotikon srca. Par pored ćerke Anike koja će u oktobru napuniti godinu dana, ima dvojicu sinova Mihajla i Andreja, kao i ćerku Adrijanu. Mlada glumica koja je angažovana kako na televiziji, tako i u pozorištu, uz četvoro dece sve stiže, jer kako je jednom prilikom izjavila, oni imaju svoj ritam i raspored. Iako je u svojoj dosadašnjoj karijeri imala dosta zapaženih uloga, odgajanje i izvođenje njihove dece na pravi put joj je najvažnija uloga u životu: "Ja sam od svoje 20. godine dobila svoj prvi životni projekat, a to je prvog sina, zatim ćerku, sina, pa opet ćerku. Najveći, najzahtevniji i najozbiljniji, a opet u neku ruku najjednostavniji projekat su naših četvoro dece. Najviše bih volela da kada oni odrastu, postanu svoji ljudi i imaju svoje porodice da mogu da ih pogledam i kažem da sam dobar posao odradila, rekla je glumica svojevremeno za Blic.

Instagram screenshot @savićvujadin

 

 

Kako je nedavno izjavila ona je bila ta koja je do skoro provodila najviše vremena sa decom, usklađujući svoje poslovne obaveze sa Vujadinovim, ali da se to od sada menja: "Više smo mi njega pratili, pa sam ja svoj posao kombinovala i gledala da, kad deca imaju raspust dođem u Srbiju i radim. E sad, s' obzirom da imam nove projekte, sad više nije da me nema dva puta sedmično, već pet puta sedmično. Videćemo sad šta se se promeniti između Vujadina i mene, da li će sa ta uloga u kući promeniti."

Vujadin je nedavno Mirku iznenadio neobičnim i nesvakidašnjim gestom, kada je istetovirao njen lik, na šta je poznata glumica rekla: "Iznenadila sam se kad se skoro tetovirao, kad je istetovirao mene. Nisam neko ko je istetoviran, pa ni ne obraćam pažnju toliko na te tetovaže. Toliko ih ima kad izađem na ulicu, više ni ne primećujem kad neko nešto novo stavi. Volela bih uvek da kroz naš odnos pokaže emociju, kroz neko naše zajedničko vreme, a ne sad kroz te neke stvari, kao što su pokloni, tetovaže... Neke druge stvari su mi mnogo bitnije. Hvala, lepo je, al' mora više na drugu stranu da se potrudi. Nije to to, istakla je glumica za pomenuti list.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading