Milica Pavlović

Omiljeno štivo: Pevačica čita Gloriju dok čeka let

Autor:

23.08.2022 17:30

Foto:

Foto:

Letovanje Milice Pavlović: čita zanimljive naslove i priče dok čeka na aerodromu



Letovanje Milice Pavlović: mlada pevačica radi punom parom otkako je izbacila svoj novi muzčki album "Posesivna", koji je veoma slušan kod publike širom regiona, ali i u prestonici, čemu svedoči letnja turneja po gradovima Srbije, Crne Gore i Evrope, na čijim se nastupima traži ulaznica više, dok je publika sve pesme sa novog albuma naučila napamet, od prve do poslednje strofe. Pa, tako zajedno sa pevačicom koja neumorno radi, peva u glas na svakom nastupu. Poslednji studijski album koji je izdala početkom leta, napravio je pravu muzičku pometnju, hitovima i pesmama brzog ritma, koje su idealne za letnje đuskanje, kao što su: "Posesivna bivša", "Šećeru", "Provereno", kao i njene numere sa prethodna tri albuma, kao što su: "Operisan od ljubavi", "Zauvek", "Spavaćica", "Hej ženo", "Dvostruka igra", "Detektiv" i mnoge druge.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

 

Pročitajte Seksipil na kvadrat: Sad su najbolje drugarice

 

Od samog početka svoje muzičke karijere i pojavljivanja u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", mlada pevačica koja je skoro proslavila svoj 31. rođenadan spektakularnom zabavom kojoj su prisustvovale mnoge kolege i prijatelji, vodi računa o scenskom nastupu i izgledu koji je uvek u trendu, savršeno uklopljen i osmišljen. Osim što je poznata kao profesionalac koji svaku svoju pesmu ekranizuje, radeći spotove i ulagajući u produkcuju, ona je neko ko se ne libi da sebe pokaže u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke, nakon neprospavanih noći i brojnih nastupa, pa je tako njeni pratioci često u objavama i fotografijama koje deli na svom Instagram nalogu mogu videti bez teške scenske šminke i u opuštenom svakodnevnom izdanju.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

S obzirom da je promocija novog albuma u punom jeku, Milica je svaki dan u drugom gradu, nastupajući sa istom energijom kao da je to prvi nastup u nizu, pa tako između nastupa i dok čeka let na aerodromu, čita magazin Gloria, što je i podelila sa svojom drugaricom, poznatom manekenkom Minom Nedović koja se nalazi na naslovnici koja je prenela njeno venčanje iz snova, na kojem je pevačica imala prilike da peva i uživa zajedno sa gostima i mladencima, hvaleći mladu i mladoženju, dok je za sebe u šaljivom tonu rekla, da je ona nebitna.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading