Branislav Trifunović

Mlada pala od iznenađenja: Kako je Bane zadivio sve sa Severinom

Autor:

22.08.2022 17:00

Foto:

Foto:

Venčanje Baneta Trifunovića i Tihane Lazović: razigrani mladoženja priredio nezaboravno svadbeno iznenađenje svojoj supruzi



Venčanje Baneta Trifunovića i Tihane Lazović: Poznati glumački par koji se upoznao pre početka snimanja serije "Tajkun", svoju emotivnu vezu je započeo pre tri godine, koju su krunisali brakom na jednom vojvođanskom salašu. Porodica, prijatelji i kolege su u subotu počeli da pristižu kako bi sa Banetom i Tihanom delili sreću i radost i uveličali veselje. Uprkos kiši, dobru, razigranu i veselu atmosferu ništa nije moglo da poremeti, pa su tako mladenci prvo u dvorištu salaša, okruženi prirodom, sklopili brak, a onda i đuskali, veseleći se iz ritmove muzike.

Instagram screenshot @jasnadjuricic

 

 

Pročitajte Rekli su „da“: Tihana blista u neobičnoj venčanici, Bane puca od sreće!

 

Njihovom veselju se prisustvovali porodica, ali i brojne kolege, koje su preko svojih Instagram profila, podelile sa svojim pratiocima delić svadbene ceromonije i veselja, uz opise mladenaca i kako je to svadba veka. Mlada je na sebi imala venčanicu neobičnog kroja, koja je bila mešavina retro i avangardnog, futurističkog stila, koja je imala nabrane tri čevrt rukave, iznad kolena sa dugačkim šlemom, jednosatavnu frizure i pink, satenske cipele sa visokom potpeticom. Sa osmehom koji je krasio. Kada se žurka zahuktala, mlada je spustila rukave, otkrivajući haljinu koja ide na tanke bretele, otvorenih leđa na kojima se iste ukrštaju.

Instagram screenshot @jasnadjuricic

 

 

Mlada i mladoženja su blistali od sreće, uživajući i igrajući sa svojim gostima. Neke od kolege i dragih ljudi koji su prisustvovali venčanju su bili i : Anđelka Prpić, Marija Kilibarda, Jasna Đuričić, Sergej Trifunović, Anja Mandić, Slavko Beleslin, Igor Miklja, Maja Miklja, Maja Mandžuka i mnogi drugi. Na svadbi je pevala Bojana Stamenov, koja je javnosti poznata po svom raskošnom glasu, uz sjajan bend koji je svirao rok muziku, čineći da svi prisutni igraju i pevaju. Ali, u jednom trenutku krenuli su tonovi poznate melodije "Mili moj" koju izvodi Severina Vuičković, a na binu su se u tom momentu pojavili glumac Bane Trifunović sa Severinom, što je mladu glumicu zateklo i prijatno iznenadilo, jer nije očekivala.

Tihana, iako je bila u neverici, čučnula je poput male devojčice i uživala u pesmi i prelepom iznenađenju koje joj je njen suprug priredio. 

Instagram screenshot @jasnadjuricic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading