Anđelka Prpić

Pored njega naučila da bude hrabra: Glumica uputila emotivnu čestitku sinu

Autor:

09.08.2022 16:00

Foto:

Foto:

Proslava 10. rođendana sinu Anđelke Prpić: u znaku ljubavi, muzike i pesme, sa posebnom posvetom



Proslava 10. rođendana sinu Anđelke Prpić: rođendansko putovanja sa nežnom porukom i šarenim slavljem. Harizmatična i uvek nasmejana glumica i voditeljka, Anđelka Prpić je neko ko je publiku kraj malih ekrana osvojio i očarao svojom neporednošću i duhovitošću u televizijskoj seriji “Andrija i Anđelka”. Šira javnost je pre toga imala prilike da je gleda u seriji “Žene sa Dedinja”, u kojoj je tumačila lik Čarne Malbaš, koja prati život i svakodnevnicu četiri beogradske žene, njihove probleme i ljubavne odnose.

Instagram screenshot @andjelkap

 

 

Pročitajte Ples ljubavi: muškarca koji joj najviše znači

 

Imala je priliku da se oproba kao voditeljka, ali i da vodi nekoliko različitih programa, kao što su: emisija “48 sati svadba”, kviz “Sto ljudi, sto ćudi”, “Superljudi”, “Bulevar u 5 do 5”. Leto je počela promocijom serije “Šetnja sa lavom” ulogom Une, koja je počela u Dubrovniku. Poznata glumica je nedavno dobila nagradu za najbolju glavnu ulogu u psihološkoj drami “Jedini izlaz”, a nedavno je njen film koji govori o toplini ljubavi sa kojim igra rame uz rame sa kolegom Andrijom Kuzmanovićem prikazan premijerno na 46. Festivalu filmskih scenarija u Vrnjačkoj Banji, dok je beogradska premijera zakazan za 22. septembar 2022. godine.Anđelkin sin je krenuo maminim stopama, pa se tako našao na setu jednog od najgledanijih filmova “Toma” koji govori o životu i delu slavnog umetnika, u kojem Jakša tumači ulogu sina Tome Zdravkovića, za koju su kolege glumici rekli da se odlično snašao.

Instagram screenshot @andjelkap

 

 

Glumica je bila u braku sa Dariom Prpićem, sa kojim ima sin Jakšu, koji joj je ovog leta pravio društvo u mnogobrojnim avanturama i putovanjima, pa su tako mama i sin obilazili Barselonu, njegove kulturne znamenitosti, uživali na plažama crnogorskog i hrvatskog primorja, krstarenju, igrama na pesku. Danas, ona slavi najsrećniji dan, kada je pre 10 godina postala mama i na svet donela sina Jakšu, bez kojeg ne bi mogla da zamisli život, jer kako je i sama napisala u opisu fotografije koju je podelila na društvenoj mreži Instagram, čestitajući sinu rođendan, rečima da života nije ni bilo pre njega i da je on razlog da ona bude bolja, pametnija i hrabrija.

Instagram screenshot @andjelkap

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading