Irina Šajk

Protiv pravila: Pije alkohol na suncu

Autor:

07.08.2022 20:00

Foto:

Foto:

Izgled Irine Šajk: zgodna manekenka u bikiniju pokazala savršenu figuru



Izgled Irine Šajk: manekenka u bikiniju koji otrkriva njeno izvajano telo. Mlada, svetski poznata ruska manekenka Irina Valerjevna Šajk je prepznatljiva po svojim zelenim očima, očaravajućem osmehu i neverovatnoj lepoti koja ne jenjava. Manekenka je krasila različite modne časopise kao što je Vogue, dok je isto tako nosila revije za najveće modne kreatorer i imena iz modne industrije kao što su: Christian Dior, Chanel, Louis Vitton, Versace, Prada i mnogi drugi. Popularna manekenka i glumica, se osim u modnim kampanjama pojavila i kao vodeća uloga u muzičkom spotu pevača Mark Antonija i Romea Santosa. Javnosti je postala poznata po pojavljivanju u magazinu Sports Illustrated Swimsuit. Njena pojava uvek privlači pažnju, da li je na crvenom tepihu, modnoj pisti ili u svakodnevnom životu.

Instagram screenshot @irinashayk

 

 

Pročitajte Skidanje na plaži: Od najnovijih slika manekenke neće vam biti dobro

 

Prelepa manekenka je od 2010. do 2015. godine bila u vezi sa svetski poznatim fudbalerom Kristijanom Ronaldom, a nakon toga se zabavljala sa glumcem Bredlijem Kuperom, sa kojim ima ćerku Li de Senu Šajk Kuper koja sada ima pet godina. Poznati par je bio veren, a u vezi su bili četiri godine, dok su bili zajedno važili su za jedan od najlepših poznatih bračnih parova. Njihovu vezu otkrili su tek nakon godinu dana zabavljanja na Pariskoj nedelji mode 2016. godine, a ubrzo nakon toga svoju ljubav krunisali su svojom naslednicom.

Poznata manekena leto provodi radeći na različitim letnjim kampanjama za kupaće kostime, ali i uživajući u proslavi koja je upriličena u čast italijanskog dizajnera Rikarda Tiscija kojoj su prisustvovali mnogi modeli, uživajući u lepom, plavom moru i druženju sa životinjama. Ona je nedavno sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila slike u bikiniju, dok se ispred nje nalaze čaše martinija. Manekenka bi trebala da zna kakve se sve opasnosti kriju kada se konzumira alkohol na visokim temperaturama, kao što su: širenje krvnih sudova, lakše se dobija toplotni udar, utiče na slabiju koordinaciju pokreta, što u kombinaciji sa plivanjem može da dovede do dezorijentacije i gubitka snage u vodi. Ali, manekenka je više nego svesna tih pravila, pa je stoga odložila pića, kojima će nazdraviti kasnije.

Instagram screenshot @irinashayk

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading