Mina i Nemanja Nedović

Venčanje godine: Najlepši mlada i mladoženja

Autor:

01.08.2022 16:30

Foto:

Foto:

Venčanje Mine Milutinović i Nemanje Nedovića: najlepši dan okupan osmesima uz prijatelje i porodicu



Poznati srpski košarkaš Nemana Nedović, koji igra za Crvenu zvezdu na poziciji plejmejkera i beka, svoje košarkaške korake je počeo sa 11 godina u italijanskom Askoliju, nakon kojeg je igrao za domaće klubove iz Nove Varoši i Užica, sve dok 2005. godine nije došao u košarkaški klub Crvena zvezda, sa kojim je kasnije stigao i do titule prvaka Srbije u juniorskoj konkurenciji. Iako je u klubu bio kada je imao finanskijskih poteškoća i kada su se često menjali treneri, on je ostao istrajan i 2011. godine, zablisato je u punom sjaju, kada je po ukupnom broju poena bio drugi strelac na terenu, odmah iza saigrača Uroša Nikolića, pokazavši da je i u turbulentnom periodu i sezoni bio neko na koga klub može da računa, kao najefikasniji košarkaš Zvezde.

Instagram screenshot @minamilutinovic

 

 

Pročitajte Mina Milutinović i Nemanja Nedović: Želimo bar troje dece

 

Od 2012. do 2015. godine igrao je u različitim evropskim klubovima kao što su: Lijetuvos ritas i Valensija, dok je sa reprezentacijom igrao i osvajao neke od najprestižnijih sportskih takmičenja, kao što su: seniorska kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2013. godine i osvojena srebrna medalja na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine. On se u nedelju, 31.07.2022. godine zavetovao na večnu ljubav svojoj dugogodišnjoj izabranici, manekenki Mini Milutinović u Beogradu, u Sabornoj crkvi, a venčanju je prisustvovao veliki broj prijatelja, rodbine i kolega. Mladenci su za svoj prvi ples odabrali numeru Zdravka Čolića “Tebe čuvam za kraj”. Mladenci nisu skidali osmeh sa lica, dok je mlada bila u dugačkoj satenskoj haljini u formi sirene, sa dugačkim šlemom, čiji je gornji deo bio u formi korseta koji je blago padao preko ramena, sa dugačkim prozirnim velom od tila, baš kao u filmovima, dok je mladoženja bio u klasičnom crnom odelu, čistih linija. Mladoženja je bio elegantan, dok je mlada bila prava lepotica koja je za taj dan ponela i čipkane rukavice, a na venčanje su došli u kabriolet oldtajmeru, kojim je upravljao mladoženja.

Poznati par venčao se posle sedam godina zabavljanja, a kaže da su za dugogodišnju vezu bitni poverenje, razumevanje i lojalnost. Mlada manekenka trenutno vreme provodi u Atini zbog suprugovog poslovnog angažmana u Panatinaikosu, ali kaže da je raduje svaki razlog da se vrati Beograd jer joj nedostaje porodica.

Instagram screenshot @minamilutinovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading