Miloš Biković

Moskovska šetnja: Ko mi pravi društvo

Autor:

17.07.2022 15:00

Foto:

Foto:

U šetnji sa Milošem Bikovićem: obilzak lepih znamenitosti Moskve sa osmehom na licu



U šetnji sa Milošem Bikovićem, ulicama i parkovima ruske prestonice. Poznati srpski glumac, ovih dana pored uživanja na moru i poseti jednom od najpoznatijih muzičkih festivala u regionu, stiže i da šeta ulicama grada, kojeg smatra svojim drugim domom, s’ obzirom da u poslednjih desetak godina često boravi u glavnom gradu Rusije, od kako je njegov prvi film „Sunčani udar“ sa kojim je debitovao na ruskom tržištu, nakon koje je nizao ulogu za ulogom na ovom tržištu, donele su mu popularnost ne samo u ruskoj prestonici, već i u Azerbejdžanu, Kazahstanu, ali i bivšim zemljama SSSR-a. Za sav umetnički doprinos ruskoj kulturi, on je 24. februara 2021. godine dobio rusko državljanstvo.

 

Instagram

 

 

 

Pročitajte Vatromet i topla julska noć: S' kim đuska glumačka zvezda

 

Mladi glumac je neko ko svojim trudom i radom dobija različite i kompleksne televizijske, ali i filmske uloge, pa se tako 2019. godine, pojavio u glavnoj filmskoj ulozi, naslova „Balkanska međa“, čija je radnja zasnovana na istinitim dođađajima. Projekat predstavlja rusko-srpski akcioni film, reditelja Andreja Volgina posvećen tajnoj operaciji zauzimanja aerodroma Slatina na Kosovu i Metohiji tokom NATO bombardovanja SR Jugoslavije. Krajem iste godine, Biković je imao priliku da igra glavnu ulogu u filmu „Sluga“, koji je postao najgledaniji film u istoriji ruskog bioskopa, a film je režirao Klim Šipenko.

Marija Andrić

 

 

Miloš Biković je poznat kao mladi zavodnik, pa iako ne voli da priča o svom privatnom životu, izbor njegovih lepših polovina je uvek deo priče koji zanima njegove pratioce na društvenim mrežama. Nedavno je prisustvovao važnom kulturnom dešavanju i dodeli nagrade, na koje je poveo svoju sadašnju izabranicu Ivanu Malić, koja mu je osvojila srce. Ovih dana se šeta ulicama Moskve i uživa u parkovima i okolini. Ko mu pravi društvo i izmamljuje osmehe?

 

Instagram screenshot @bikovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading