Svetlana Ceca Ražnatović

Tretman šlagom: nedostaju samo jagode

Autor:

17.07.2022 13:20

Foto:

Foto:

Nega Cece Ražnatović: novi beauty saveti za negu kože i hranjivi tretmani



Nega Cece Ražnatović: novi beauty saveti za negu kože i hranljivi tretmani

Poznata folk pevačica Ceca Ražnatović leto je počela radno, sa privođenjem kraju snimanja muzičkog programa i takmičenja „Zvezde Granda“ u kojem ima ulogu jednog od žirija. Nedavno je na društvenoj mreži Instgram podsetila svoju publiku na koncert na stadionu Crvene zvezde, Marakani koji je održala 15.06.2002. godine, pred 80.000 ljudi. Jedna od najpoznatijih srpskih pevačica koja je svoje muzičke korake započela sa svojih devet godina, a prvi javni nastup imala kada joj je bilo trinaest godina, nakon kojeg je sve krenulo uzlaznom i plodonosnom muzičkom putanjom koja traje i danas.

Sa pregršt najposećenijih koncerata na prostoru bivše Jugoslavije, pored gore pomenutog na fudbalskom stadionu, svakako treba pomenuti koncerte na Ušću koji su se održali 2066. i 2013. godine, s’ tim da je Ušće 2 premašio sva očekivanja. Na kome je bilo 150.000 posetilaca, koji je ušao u istoriju kao jedan od najposećenijih događaja koji je ona održala u Beogradu. Pevačica ovih dana ne staje i letnje dane provodi radno, nastupima u regionu. Poznata kao dama koja je uvek u besprekornom izdanju i na visini zadatka, otkrila je svojim pratiocima kako i na koji način ona neguje svoju kožu.

Instagram

 

 

Pročitajte Cecin novi stajling za vrele letnje noći

 

Pevačica poznatih hitova, kao što su: „Cvetak zanovetk“, „Beograd“, „Kukavica“, Gore od ljubavi“, oduvek je važila za ženu koja privlači pažnju, kako svojim glasom, tako i stasom. Tokom karijere sarađivala je sa brojnim domaćim kreatorima, čije su kreacije izazivale veliku pažnju. Tako je ostalo do današnjih dana, jer njen stil, odevne kombinacije i izgled, predstavljaju uzor i zvezdu vodilju kada su trendovi u pitanju.

 

Ceca Ražnatović je negovana žena, koja vodi računa o svom izgledu, prateći trendove kako u modnom svetu, tako i kada je kozmetika u ptanju. Poznata je njena saradnja sa jednim od beauty brendova za njihovu letnju paletu boja rumenila, senki i ruževa. Tako je ovih dana, pošto se leto uveliko zahuktava, ona otkrila na kakve tretmane ona ide, koji joj hrane kožu, našalivši se da joj za potpuni ugođaj samo fale jagode.

Instagram screenshot @cecaraznatovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
earthbound

03.01.2023 09:33

Pa nije ovo ceca .ovo je sasvim neka druga zena. ceca ima sasvim drugacije lice,i ovi zubi,nije to ceca.Fotosop.filteri,zasto nas ceca izgledom vara i jos na tome zaradjuje?