Mnogi će likovati: Ovako izgleda Ceca Ražnatović bez šminke

Autor:

11.03.2022 23:00

Foto:

Foto:

Ceca Ražnatović bez šminke - prizor koji retko kada imamo prilike da vidimo



S obzirom da profesija pevačice iziskuje konstantno savršen izgled, čuvenu folk pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović zaista retko kada imamo prilike da vidimo bez šminke.

No, ovog puta je pevačica napravila presedan, te je s svojim obožavaocima putem društvene mreže Instagram podelila fotke tokom jednog od bjuti tretmana kojima svoje lice održava savršenim.

Pročitajte Lidija Vukićević likuje: Kako vam se sviđa novi Cecin imidž

Instagram screenshot

 

Tokom tretmana, razume se, pevačica nema ni trunku šminke na licu, te je u opisu fotki otkrila da nije reč o bilo kakvoj intervenciji, već o nezi lica kolagen nitima.

Ceca Ražnatović bez šminke - oprečne reakcije

Na društvenim mrežama odmah su usledili oprečni komentari, bilo je onih koji su konstatovali da Ceca ne liči na sebe bez šminke, dok je bilo i onih koji su oduševljeno prihvatili njenu hrabrost, te su konstatovali da pevačicica sjajno izgleda s obzirom da polako ulazi u šestu deceniju života.

Pročitajte Žene su bile lude za njim, a on je izabrao Cecu: Tajna ljubav Vlade Vuksanović i Ražnatovićeve

Instagram screenshot

 

- Posle 35 godina gravitacija čini čuda. Ja volim dosta da spavam, da se odmara. Pazim šta jedem, pijem, krećem na treninge. Negujem svoje telo, lice, što i pripada svim ženama - objasnila je Ceca svojevremeno, te nastavila:

- Unutrašnje zadovoljstvo se emituje na spoljašnjih izgled. Sebe smatram zadovoljnom ženom. Uredila sam život na način kakav ja želim da ga živim, imam zdraavu porodicu, divnu decu - zaključila je Ražnatovićka, a prenosi Kurir.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Danica

12.03.2022 14:59

Ista kao Romkinja iz videa o školovanju Djeljane i Bice. Precrtana.

lucija

03.01.2023 11:17

Lose i izgleda koliko se njeguje