Razvod iz vedra neba

Detalji ljubavi Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske

Autor:

13.07.2022 14:00

Foto:

Foto:

Razvode se Ognjen i Danijela Amidžić posle deset godina braka



Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela, nekašašnja uspešna manekenka, odlučili su da posle deset godina braka stave tačku na svoju zajednicu, u kojoj su pre devet godina dobili sina Matiju. 

Njih dvoje upoznali su se 2010, kada je Danijela, jedna od najtraženijih srpskih manekenki, počela saradnju i sa poznatim brendom donjeg rublja Victoria’s Secret. Tada je više boravila u Americi zbog posla, a na jednom od putovanja u domovinu, gostovala je u Ognjenovoj emisiji “Ami G šou”. Duhoviti mladić brzo je osvojio simpatije lepotice, odmah su se skapirali i postali prijatelji.

Pročitajte: Danijela Dimitrovska Amidžić- Ognjenova gracija

Nebojša Babić

 

Ognjen se posle razvoda od supruge Milice 2010 godine, sa kojom je bio četiri godine u braku, posvetio isključivo poslu i druženju s prijateljima, zbog čega je koristio svaki slobodan trenutak da otputuje iz Beograda. Na jednom od putovanja u Njujork i upoznao je lepoticu iz Požarevca, koja je tamo živela. Ljubav je planula na jednoj zabavi, a par je više od godinu dana vezu održavao na daljinu, pošto je Danijela, zbog brojnih poslovnih obaveza, morala da boravi u Americi. Ognjen je često, kad su mu obaveze to dozvoljavale, odlazio kod nje u Njujork, koji joj je bio baza. 

- Otkad smo zajedno, trudili smo se da se što manje razdvajamo i u priličnoj meri smo uspeli u tome. Razdvojenost nam teško pada, dosta pričamo svakog dana i brojimo dane do sledećeg viđenja. Provodimo po nekoliko sati dnevno na skajpu i hvala bogu što on postoji. Često je bilo takvih trenutaka. Kada ste sa nekim u emotivnoj vezi, želite da budete što više pored te osobe- otkrila je Danijela. 

Pročitajte: Danijela Dimitrovska još jednom je potvrdila status najlepše Srpkinje! (foto)

Nebojša Babić

 

 

 

Voditelj je otkrio da mu se Danijela svidela čim su se videli u studiju, te da je, kao pravo muško, on načinio prvi korak. 

-  Ostavila je na mene odličan utisak, jer je izuzetno profesionalna, lepo vaspitana i laka za saradnju, normalno je da sam od samog početka gajio simpatije prema njoj. Privukla me je, prvenstveno, njena lepota, ali me je osvojila smernošću, inteligentna je i veoma zabavna, volim kako razmišlja. 

Pošto su više od godinu dana vezu održavali na daljinu i viđali se kad Danijela doputuje u Srbiju, ili Ognjen ugrabi slobodno vreme da ode do Njujorka, moderne tehnologije bile su za njih pravi spas. 

- Za nekoga je daljina možda nepremostiva, ali ne i za nas. Šest sati vremenske razlike između Njujroka i Beograda nije tako strašno, a Danijela veoma često zbog posla boravi i u Evropi, rekao je Ognjen, a lepa manekena priznala je da je i ljubomorna. 

- Bilo bi glupo da nisam, volim ga i želim da bude samo moj, a što se tiče prevare, zaista ne živim ni u kakvom strahu- rekla je Danijela. 

Nebojša Babić

 

 

Par se venčao krajem maja 2012. u Bogorodičinoj crkvi u Zemunu, a na slavlju na poslednjem spratu nekadašnje "Robne kuće Beograd" u zemunskoj Glavnoj ulici bilo je 250 zvanica.

 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading