Ova lepotica ljubila je Ognjena Amidžića pre Danijele! (foto)

Autor:

30.04.2021 21:50

Foto:

Foto:

Ljubav Ognjen Amidžiž. Emotivni život popularnog voditelja oduvek je bio interesantan javnosti, ipak retko kada bi se u javnosti pojavili detalji o istom.



Poznato je da Ognjen Amidžić uživa u ljubavi sa suprugom Danijelom Dimitrovskom, sa kojom ima i sina Mmateju. Ova, svetski poznata lepotica, svojim izgledom i šarmom očarala je ne samo domaću već i svetsku javnost, a bila je i zaštitno lice brojnih kampanja. Supružnici već dugi niz godina uživaju u srećnom i skladnom braku, ali žena koja je osvojila Ognjenovo srce pre Danijele takođe je lepotica.

Luka Šarac

 

Naime, reč je o Milici, novinarki koju je Amidžić upoznao na televiziji Pink, gde je ona radila u sklopu informativne redakcije. Milica i Ognjen venčali su se u Junu 2006. godine, u manastiru Kaona kod Šapca, svadbeno veselje upriličeno je nekoliko dana kasnije u jednom od eminentnih beogradskih lokala.

- Prosto mi je neprijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo - govorila je svojevremeno Milica za domaće medije.

Pročitajte i Danijela Dimitrovska glavna u kući: Ognjen i Matija me pitaju za sve, kao u hotelu

Nakon četiri godine braka razveli su se, a nakon kraha izdali su saopštenje u kome su objasnili da im se ljubav, jednostavno ugasila, ali i da će zauvek ostati u prijateljskim odnosima. Nakon rastanka nastavili su odvojenim putevima, a Milica se potpuno povukla iz javnog života, te je napustila novinartsvo i nastavila karijeru u korporativnom svetu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading