Žika i Dajana

Velika ljubav Žike i Dajane: Kako je izgledalo gala venčanje i ko je od poznatih ličnosti bio (FOTO)

Autor:

08.06.2022 18:30

Foto:

Foto:

Žika Jakšić i Dajana Paunović venčali su se 2010. godine u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, a mi vam donosimo kako je sve to izgledalo i ko je od poznatih pristvovao ovom događaju



Trenutno je u centru medijskog dešavanja muzički producent Žika Jakšić koji izgleda da ima novu devojku, advokaticu koja je mlađa od njega, nekih desetak godina. Tim povodom odlučili smo da se podsetimo njegove velike nekadašnje ljubavi sa Dajanom Paunović i venčanja koje je usledilo 2010. godine. Par je bio u braku do 2017, i dobili su sina Dušana 2012. godine. 

Pročitati i: Dajana Paunović - U odnosu sa Žikom mi ništa ne smeta

Zoran Buđić

 

U venčanici optočenoj svarovski kristalima i belom ogrtaču od krzna pevačica i voditeljka Dajana Paunović  srećno se osmehivala dok je sa producentom Žikom Jakšićem ulazila u Crkvu Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Kumovi su im bili Saša Popović, direktor “Granda” i Žikin poslovni partner, i pevačica Ilda Šaulić. Crkvenoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži prijatelji i rodbina, a većina zvanica došla je u hotel “Continental”, gde su mladenci upriličili građansko venčanje i svadbeno slavlje. Među gostima su bili i Goran i Dženana Bregović, Veselin Jevrosimović, Suzana Jovanović, Aca Lukas i njegova žena Sonja, Alen Ademović, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom i sinom Igorom, Gane Pecikoza, Jovana i Bane Obradović, Saša Matić, Aco i Biljana Pejović, Mira Škorić, Viki Miljković, Nataša i Predrag Baki Pavlović.

Pročitati i: Prijateljica o kojoj Dajana Paunović govori sa suzama u očima - Ova pevačica joj je pomogla kada joj je bilo najteže!

Zoran Buđić

 

Da i muzički deo svadbenog veselja bude svojevrstan spektakl, pobrinule su se mlade Grandove zvezde: Dušan Svilar, Aleksandra Bursać, Stevan Anđelković, Milica Todorović, Bane Mojićević i Darko Lazić, koje je pratilo nekoliko orkestara, ali je i mlada otpevala suprugu nekoliko ljubavnih pesama.

- Presrećna sam! Žika mi je ispunio najveću želju da se u beloj venčanici udam u crkvi. Ovo je bio naš najvažniji dan u životu i želim da nam svaki naredni bude još srećniji - izjavila je Dajana odmah nakon svadbe.

Zoran Buđić

 

U elitnom beogradskom restoranu sve je bilo podređeno uživanju zvanica. Ogroman švedski sto bio je prepun najraznovrsnijih kulinarskih specijaliteta, od salata do različitih jela od mesa i morskih plodova, a mladenačka torta imala je pet spratova. Slavlje je trajalo do duboko u noć.

Zoran Buđić

 

Producent i idejni tvorac takmičenja “Zvezde Granda” zaprosio je Dajanu posle nepunih godinu dana veze, ali se nisu odmah venčali. Upoznali su se u jednom beogradskom kafeu. Žika je bio sa nekim društvom kad je među mnogobrojnim gostima ugledao atraktivnu plavušu.

- Pre nego što smo počeli da se zabavljamo, videli smo se nekoliko puta. Žika je bio veoma komunikativan i šarmantan, pričali smo kao da se poznajemo sto godina - priseća se Dajana.

Iskusni šarmer je odmah shvatio da joj se sviđa, što mu je, naravno, imponovalo, jer je i on bio opčinjen njome. Postojao je samo jedan problem.

Zoran Buđić

 

 

Zbog velike razlike u godinama, pevačica se plašila reakcije mame Evice i tate Dejana, ali je, i pored straha, ipak skupila snage i saopštila porodici da se zaljubila. Kad je otkrila o kome je reč, u kući je nastao pravi haos. Najburnije je, očekivano, reagovao otac, koji nije odmah mogao da prihvati činjenicu da mu se kćerka zaljubila u dvadeset četiri godine starijeg muškarca. Otežavajuća okolnost bili su mnogobrojni napisi u medijima o Žikinim vezama s mladim pevačicama i glumicama, kao i brak koji je producent imao za sobom.

- Njihova reakcija bila je normalna. Pretpostavljam da bih se u takvoj situaciji i ja isto ponašao - priznaje Žika, koji je kasnije potpuno šarmirao Dajanine roditelje.

Kad su bili sigurni kako mnoge stvari objavljene o njemu nemaju veze s istinom, oni su popustili. Trebalo je malo vremena da se uvere kako su Žikine namere sasvim ozbiljne.

- Onda se sve preokrenulo u Žikinu korist. Nas dvoje smo počeli da živimo zajedno, a oni su ubrzo posle toga češće zvali njega nego mene. Opčinio je celu moju porodicu.

Nakon godinu dana veze Žika je zaprosio Dajanu. Učinio je to spontano, bez najava i priprema. Prolazili su pored zlatare u jednom beogradskom tržnom centru, producent je samo nežno zagrlio zgodnu pevačicu i zamolio je da uđu u radnju. Bilo mu je dovoljno nekoliko sekundi da izabere prsten i pita je da se uda za njega.

- I pre toga sam mnogo puta poželeo da je zaprosim. Dajana je zaista divna osoba i svi su je odlično prihvatili. Čak je i Andrija, moj četrnaestogodišnji sin iz prvog braka koji živi s mamom u Nemačkoj, odu-ševljen njome. Ona je umiljata, lepa, komunikativna i veoma dobra. Mnogo puta me podseti na anđela i srećan sam što sam se oženio takvom ženom.

Zoran Buđić

 

Zoran Buđić

 

Zoran Buđić

 

Zoran Buđić

 

Zoran Buđić

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading