Dajana Paunović: U odnosu sa Žikom mi ništa ne smeta

Autor:

24.03.2022 12:15

Foto:

Foto:

Omiljeno televizijsko lice Dajana Paunović, koja je osnovala fondaciju za unapređivanje položaja žena, objašnjava kako sa bivšim suprugom Žikom Jakšićem ima najdivniji odnos na svetu i da će zbog sina Dušana zauvek ostati porodica



U želji da poboljša položaj žena u društvu, nekadašnja voditeljka Dajana Paunović (33) osnovala je fondaciju, nadajući se i da će razbiti mnoge predrasude kad su pripadnice lepšeg pola u pitanju. Pored brojnih poslovnih obaveza, veoma je posvećena desetogodišnjem sinu Dušanu, kome je nedavno priredila nezaboravnu rođendansku žurku zajedno sa bivšim suprugom, producentom Žikom Jakšićem.

Pročitajte i Duge noge sa malih ekrana - srpske TV voditeljke sa najdužim, najboljim ili najlepšim!

Foto: Miloš Nadaždin

 

- Učestvujem potpuno u Dušanovom odrastanju, baš kao i čitava porodica. On nam je centar sveta, naša najveća motivacija i pokretač. Napunio je nedavno deset godina i kao veliki obožavalac Crvene zvezde rođendan je proslavio na Marakani, odnosno stadionu “Rajko Mitić”. Osim brojnih iznenađenja koja smo mu priredili, najveće je bilo to što je dobio čestitke fudbalera Dušana Vlahovića, Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića. Oni su mu, pored najlepših želja za budućnost, poželeli i sreću u daljem bavljenju fudbalom, s obzirom na to da već nekoliko meseci profesionalno trenira.

Jedincu pomaže oko školskih zadataka, sporta i drugih obaveza i ističe da je nemiran dečak, pun duha i energije, ali i da je istovremeno vaspitano i dobro dete. U Dušanovom odrastanju podjednako je prisutan i njen bivši suprug Žika, s kojim je ostala prijatelj.

Pročitajte i Prijateljica o kojoj Dajana Paunović govori sa suzama u očima - ova pevačica joj je pomogla kada joj je bilo najteže!

ATA Images

 

- Mi ne samo da smo imali civilizovani razlaz nego imamo i najdivniji odnos na svetu, kao dve osobe koje su živele zajedno, delile lepe i manje lepe trenutke i dobile najdivnije dete. Sina čuvamo i pazimo kao oči u glavi, i dalje smo jedna porodica i to će zauvek ostati tako. Velika smo podrška i oslonac jedno drugome. Iako više nismo bračni partneri, na prvom i osnovnom mestu smo roditelji deteta i radimo sve da bi njemu bilo lepo. Usput, ni nama dvoma ništa u našem odnosu ne smeta. Mislim da živimo skladnije, lepše, iskrenije i bolje nego devedeset odsto ljudi koji su u braku. Ceo tekst u novoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading