Vesna Trivalić

Dolazak na velika vrata: Povratak u Srbiju posle 17 godina

Autor:

11.05.2022 18:30

Foto:

Foto:

Vesna Trivalić u julu se vraća u Srbiju posle sedamnaest godina života u Dubaiju



Glumica koja trenutno u Crnoj Gori snima treću sezonu serije "Dug moru", najavila je da se uskoro vraća iz Azije. 

- Posle sedamnaest godina života u Dubaiju, vraćamo se u Srbiju. Vreme je- otkrila je glumica u razgovoru sa novinarima na setu serije u produkciji Telekoma Srbija i kuće Monte Royal Pictures. Ona tumači Anđu, ženu koja nosi veliki teret.

Pročitajte i- Veliki uspeh JDP-a na Festivalu u Rijeci: Dve nagrade za predstavu "Vrat od stakla"

Telekom Srbija

 

- Lik Anđe je sad pošao malo uzbrdo, metaforički se penje uz stene i svoj komad muke deliće sa ljudima. Dopalo mi se što je moj lik dobio tegove koji joj usporavaju korak, a opet, ne isključuju momente kad iz čistog bića prerasta u nešto smešno. Postoji veliko uzbuđenje dok snimamo nastavak, na bazu koju smo postavili u prvoj sezoni, u drugoj su se menjale okolnosti, a sad se otvaraju i dublje stvari. Gledala sam seriju nekoliko puta, uživam u onome što je dobro, a volim i da gledam kolege. 

Pročitajte i- Vesna Trivalić: Vratila mi se radost

Boško Karanović

 

 

U trećoj sezoni pojavljuje se i Jelisaveta Seka Sablić, a snimanje je bilo prilike da Vesna samo nastavi druženje sa koleginicom, s obzirom na to da od 2018. zajedno igraju u predstavi "Vrat do stakla" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. 

- Imala sam sreću da sa Sekom igram i ranije. Bila sam član JDP, a 18 godina nije me bilo na sceni. Vratila sam se na poziv Tamare Vučković, a Seka i "Vrat od stakla" su temelj, zid na koji ću da se naslonim.Takav je parnter, divan čovek, mudra i duhovita i igrati sa njom je divno.  

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading