Uhvatila supruga: Jelisaveta Orašanin ovekovečila Teodosića u nesvakidašnjoj pozi (foto)

Autor:

24.06.2021 18:22

Foto:

Foto:

Glumica je snimala Tea na parketu, a osim igre, zabeležila je još ponešto.Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Virtus Bolonje, Miloš Teodosić, već neko vreme borave u Beogradu sa decom, ćerkom Petrom i sinom Bogdanom.  

Jelisaveta igra u predstavi "Hotel 88" i sprema se da leto provede snimajući serije "Ubice mog oca" i "Kamiondžije", dok Teo, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, svakodnevno trenira kako bi bio što bolji na predstojećim kvalifikacionim turnirima za Olimpijske igre. Na jednom od treninga, podršku sa tribina pružala mu je i supruga, koja je tom prilikom zabeležila interesantan snimak. 

Glumica, koja retko objavljuje slike sa suprugom na društvenim mrežama, ovog puta snimala ga je dok trenira. "Uhvatila" je deo dresa sa Teovim imenom i brojem, a u kadar je "upao" i selektor reprezentacije Igor Kokoškov. 

Instagram

 

Osim toga, otkrila je i Teovu promenu imidža - sveže obrijan košarkaš naporno je igrao u hali tog dana, dok ga sa klupa nije bodrila samo Jelisaveta nego i saigrači, među kojima se nalazio košarkaš Nikola Kalinić

Pročitajte i - Kuma nije dugme: Jelisaveta Orašanin podržala Marka Pantelića

Instagram

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading