Romantična Jelisaveta Orašanin: Evo kako je obeležila tri godine braka sa košarkašem (foto)

Autor:

25.06.2020 13:02

Foto:

Foto:



Treću godišnjicu braka glumica je obeležila romantičnom objavom na društvenim mrežama...

 

Jedan od najskladnijih parova sa naših prostora, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić pre tačno tri godine stali su na ludi kamen i svoju ljubav krunisali brakom.

 

Pročitajte i... Miloš Teodosić: Uloga oca je najlepša koju sam imao do sada u životu

 

Iako je ceremonija privukla veliku pažnju medija, venčanje održano u intimnoj atmosferi, bez novinara i fotografa, i to u krugu najbliže porodice i prijatelja. Jelisaveta i Miloš ovaj, za njih specijalan datum, i ove godine su obeležili objavom na društvenoj mreži Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Jun 25, 2020 at 1:19am PDT


Glumica je uz romantičnu sliku sa suprugom, košarkašem Milošem Teodosićem, napisala broj tri i srce, označavajući tako da je prošlo tri godine od najsrećnijeg dana za mladi bračni par.

 

Pročitajte i... Za nju nema odmora: Jelisaveta Orašanin aktivna i u trudnoći

 

Prijatelji i pratioci na društvenim mrežama jednom od najomiljenijih parova uputili su brojne čestitke ispod Jelisavetine objave, a mnoge interesuje da li će i Miloš, koji emotivne trenutke sa suprugom ne deli na Instagramu, podeliti sa svojim fanovima kao što je učinio prethodne godine na današnji datum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Teodosić (@milosteodosic4) on Jun 25, 2019 at 2:24am PDT

Podsetimo, košarkaš i glumica su u braku dobili ćerkicu Petru, a Jelisaveta je nedavno svoje fanove obradovala vešću da je ponovo trudna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Dec 6, 2019 at 7:38am PST

Iako je teško podnela prvu trudnoću, Jelisaveta se sada oseća mnogo bolje, pa drugo blaženo stanje čak provodi radno. Ona u četvrtom mesecu trudnoće rednovno glumi u predstavi "Hotel 88", za koju sa kolegama vredno sprema nastavak.

goran.anicic

Autor