Vlade Divac dobio rođendansku čestitku koju bi svako poželeo

Autor: Lana Dedić

03.02.2021 21:00

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Rich Fury/Getty Images via Guliver, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Rich Fury/Getty Images via Guliver, InstagramProslavljeni košarkaš, Vlade Divac, je za 53. rođendan dobio brojne čestitke, a one najlepše došle su od njegovih najmilijih - supruge Snežane i ćerke Petre. Dve najvažnije dame u njegovom životu oglasile su se putem društvenih mreža i svojim rečima raznežile čak i one koji legendarnog sportistu ne poznaju lično.

-Srećan rođendan legendi! Naučio me je onome što znam i toleriše sve ideje koje mi padnu na pamet! Znam da si mislio da će moja braća svuda ići sa tobom, ali umesto njih, to sam ja! Volim te zauvek i jedva čekam da vidim kuda idemo dalje! Zauvek ću biti ponosna na sve što radiš i želim da jednog dana postanem bar upola onakva osoba kakav si ti! Voli te dado - napisala je njegova ćerka Petra. (Pročitaj: Ćerka Hajdi Klum je prava lepotica, a sami procenite da li je nadmašila i majku)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Divac (@pdivacc)

Nežne reči najvoljenijih

Lepe reči Divcu je uputila i supruga Snežana, sa kojom je u braku tri decenije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

Snežana je otkrila znak koji ih je povezivao u vreme kada je Vlade bio aktivni igrač. Naime, tokom utakmice, on je imao običaj da podigne ruku u njenom pravcu kako bi joj stavio do znanja da koševe posvećuje upravo njoj. Taj mali znak pažnje doprineo je da njihova ljubav bude još jača i stabilnija.

-Srećan rođendan mom zgodnom suprugu sa srcem punim ljubavi, ne samo za mene i porodicu, već i za mnoge druge ljude kojima je pomogao - napisala je Snežana Divac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlade Divac (@officialvladedivac)

Lana Dedić

Autor