Petra, ćerka Vlada i Snežane Divac: Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu

Autor:

08.08.2020 14:30

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Jakov Simović

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Jakov SimovićProslavljeni košarkaš Vlade Divac otac je troje dece - Petre, Luke i Matije, a on i njegova supruga Snežana Petru su usvojili kada je bila šestomesečna beba.

Mlada Petra Divac živi na relaciji Srbija-Amerika, a na atraktivnom izgledu pozavidele bi joj mnoge pripadnice lepšeg pola. Ona je pre nekog vremena otvorila svoj lični blog, gde piše o sebi, članovima porodice, tome da je usvojena, školovanju, kao i o tome kako vidi svet iz svoje perspektive.

https://www.instagram.com/p/CBtaDuyJEmN/

- Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine - napisala je svojevremeno Petra.

https://www.instagram.com/p/CAqS6WcJyJ-/

Međutim, ne krije da je pored pozitivnih komentara nailazila i na one koji osuđuju blogovanje kao vid zanimanja, ali je ipak ostala istrajna, te stekla mnoge ljude koji prate njen rad.

https://www.instagram.com/p/B8HfgUGJOub/

M G

Autor