Dajana Paunović donela važnu odluku - Sada je definitivno kraj!

Autor:

12.02.2021 22:49

Foto:

Foto:



Dajana Paunović donela je veliku odluku, koja će joj potpuno promeniti život. Voditeljka je naime, napustila jutarnji program 'Svitanje', koji je vodila sa kolegom Nemanjom Velikićem. Kako prenose domaći mediji, televizija 'Pink' rešila je da ugasi jutarnji program 'Svitanje', te od danas Dajana i definitivno nije više član pomenute televizije.

Dajana Paunovic, Foto: Jelena Jovanov

Kako navodi dobro obavešteni izvor za 'Blic', Dajana i čelni ljudi sa 'Pinka' sporazumno su se rastali. Povodom ovih događaja, oglasila se i Dajana, te poručila sledeće:

- U želji da se u narednom periodu više posvetim radu Fondacije koju sam nedavno osnovala i nepremostivih koncepcijskih razlika sa delom uredništva, obaveštavam javnost da sam donela odluku da okončam dosadašnju saradnju sa TV Pink. U prijateljskoj komunikaciji, koja nijednog trenutka nije dovođenja u pitanje, sa ovakvom mojom odlukom saglasio i vlasnik TV Pink Željko Mitrović - rekla je ona i dodala:

Porčitajte i Dajana Paunović zalaže se za osnaživanje žena i još uvek veruje u brak

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

- Namera mi je da nastavim da se bavim medijskim poslovima, a o konkretnom angažmanu odluku ću doneti u narednom periodu.

Velike promene na televiziji Pink!

Na televiziji 'Pink' prethodni period predstavljao je period prepun promena. Osim što je Dajana Paunović stavila tačku na svoju karijeru na pomenutoj televiziji, Srđan Predojević, nakon 16 godina, odlučio je da se vrati u ružičasto jato. Povratak popularnog voditelja biće u sklopu informativnog programa, ali u do sada neviđenom formatu, na novom Pinkovom kanalu 'Vesti'. Osim što će biti jedan od glavnih urednika ovog kanala, Srđan će voditi i emisiju sa autorskim pečatom.