Zoi: Moja tetka Nataša Bekvalac se previše udavala! (video)

Autor: M G

05.08.2020 14:16

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Smedia promo

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Smedia promoMlada pevačica Zoi gostovala je na Radiju S u okviru projekta „Zvezde pevaju zvezde Xtra“ i pokupila simpatije svojom neposrednošću, ali i smislom za humor.

Neizbežna tema u razgovoru sa Zoi bila je i njena tetka, pevačica Nataša Bekvalac, pa joj je voditelj postavio pitanje:

Tijana Dapčević kaže da ima tetku koja nikada udavala se nije, hoćeš li nam ti reći ko je tvoja tetka Zoi– pitao je Nikola Uzelac, voditelj Radija S.

- Moja tetka je ta što se previše udavala, Nataša – odgovorila je Zoi.

Inače, u okviru projekta „ZPZXtra“ Zoi peva pesmu „Nataša“ koju u originalu izvodi grupa „Poslednja igra leptira“. Pesmu nije htela da pošalje svojoj tetki jer je imala samo info traku, ali je to umesto nje uradila njena mama Dragana.

- Mama je prosledila snimak tetki i ona mi se javila sa komentarom „Jao Saki jako lepo pevaš“. Nataša je kao tetka super, često bi se njoj obratila radije nego nekome drugom. Slične smo dosta i znam da to što ja kažem će ona da razume. U fazonu sam, ok tetka, samo mi pomozi – ispričala je Zoi.

Kada je reč o odabiru pesme, Zoi kaže da su odluku da peva „Natašu“ doneli Igor Link i Nemanja Antonić koji su producenti kompletnog projekta „Zvezde pevaju zvezde Xtra“ i da su nju „čuli na toj pesmi“.

- Aranžman je jako lep i prilično mi je legao i taj momenat regea i moje ispevavanje u pesmi mi se jako dopada.

Zoi je četvrta mlada zvezda koja je deo najvećeg radijskog projekta „ZPZXtra“, a sledeće nedelje obradom velikog hita predstaviće se i pevačica Edita.

M G

Autor