Nova tragedija u porodici slavnog pevača: Bobi Braun izgubio i sina!

Autor:

19.11.2020 10:23

Foto:

Foto:



Bobi Braun izgubio je još jedno dete, njegovog 28-godišnjeg sina.

Pre nepunih pet godina slavni pevač Bobi Braun preživljavao je možda i najteže trenutke u svom životu, kada je telo njegove beživotne ćerke pronađeno u njenom stanu u Džordžiji. Da tragedija bude veća, preminula je sa svega 22. godine. Izveštaji sa obdukcije ukazivali su na utapanje, a takođe se navodi da je bila pod uticajem alkohola i određenih nedozvoljenih supstanci.

Interesantna je činjenica da je polusestra Bobija Džuniora preminula u sličnim okolnostima kao i njena majka Vitni Hjuston koja je doživela tragičnu sudbinu samo tri godine ranije, kada se 'slučajno' predozirala u džakuziju svoje hotelske sobe u Beverli Hilton hotelu.

Ćerka Kristina Braun u sredini, photo Handout/Getty Images Entertainment via Guliver

Slavni pevač nije uspeo upotpunosti da se oporavi od brojnih tragedija, kada ga je zadesila nova. Naime njegov sin Bobi Braun Džunior preminuo je u 28. godini. Kako navodi TMZ Bobi Džunior pronađen je mrtav u svojoj kući, a uzrok smrti još uvek nije potvrđen, te je policijski uviđaj i dalje u toku.

Džunior je bio jedno od sedmoro dece koje je Bobi Braun imao, zajedno sa pokojnom polusestrom Kristinom Bobi pojavio se i u porodičnom rijaliti šou 'Biti Bobi Braun'.

Pročitajte i: Bobi Braun ocrnio bivšu suprugu: Bio sam “čist”, Vitni Hjuston me je navukla na drogu 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanin Affairs✊🏿 (@melaninaffairs_)

Bobi Braun je s majkom Džuniora Kim Vard bio čitavih 11 godina, pre nego što je uplovio u romantičnu vezu s Vitni Hjuston, koju je kasnije i verio.