Miodrag Radonjić u novoj ulozi - Postao sam otac!

Autor:

09.12.2020 13:18

Foto:

Foto:



Miodrag Radonjić i njegova izabranica Milica Mikić postali su ponosni roditelji. Mladi bračni par danime se pripremao za dolazak naslednika, a kada se to konačno dogodilo veliko slavlje moglo je da počne.

Nikakve pompezne proslave nije bilo, sve se odigralo u skladu sa propisanim merama.

- Oboje su presrećni zbog prinove. Miodrag se veselio samo sa najbližima zbog korone, pazi na sve mere zaštite najviše zbog novorođenčeta. Stigao im je najlepši novogodišnji poklon - otkrio je neimenovani izvor za Blic.

Mediji su pokušali da kontaktiraju i glumca, koji se samo kratko zahvalio na čestitkama, te poručio - hvala Vam puno, hvala!

Pročitajte i Miodrag Radonjić u novoj ulozi: Glumac se pohvalio svojom veštinom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag)

Mladi glumac koji se proslavio ulogom Baće u popularnom filmu 'Južni Vetar' u jednom od intervjua osvrnuo se na svoju vezu s Milicom, te otkrio koliko naslednika želi da mu izabranica podari.

- Volim čvrstu i stabilnu vezu s devojkom, često menjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. Čovek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da veruje i da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada treba. Planiramo venčanje, spreman sam da postanem tata i voleo bih da imamo puno dece - Istakao je Miodrag Radonjić za domaće medije.

Nakon što je u javnost dospela informacija o blaženom stanju u kom se nalazi njegova devojka, popularni 'Baća' nije krio sreću.

- Dar novog života je najvažnija stvar koju čovek može imati, hvala svima na lepim željama. Veoma se radujemo novim avanturama i lepim trenucima koji nas očekuju. Ipak, Milica i ja bismo voleli da ova tema ostane naša porodična stvar, pa nadalje neću to javno komentarisati - rekao je glumac za Blic, vešto skrivajući detalje od medija.