Miodrag Radonjić u novoj ulozi: Glumac se pohvalio svojom veštinom (foto)

Autor:

15.06.2020 15:42

Foto:

Foto:



Baća iz serije "Južni vetar" pored glumačkog talenta, poseduje još jednu interesantnu veštinu...

 

Zvezda serije i filma "Južni vetar", glumac Miodrag Radonjić, svoje slobodno vreme koristi za boravak u prirodi ili sportske aktivnosti. Nedavno je na svom Instagram profilu sa publikom podelio fotografiju na kojoj se vidi njegovo košarkaško umeće.

 

Pročitajte i... Miodrag Radonjić: Proslava rođendana u karantinu sa devojkom Milicom

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) on Jun 13, 2020 at 5:52am PDT

- Kad se upoznajem sa strancima, iz nekog razloga uvek se predstavim kao Majkl... Često im je komplikovano da ponove moje ime Miodrag... - napisao je glumac, aludirajući tako na Majkla Džordana, slavnog NBA košarkaša.

Glumac je svojom Instagram objavom izazvao brojne reakcije, kako svojih fanova, tako i javnih ličnosti među kojima su i njegov kolega Gordan Kičić, streetball košarkaš Nemanja Blažić Tricky i Dino Radončić, crnogorski košarkaš. Svi su imali jedino reči hvale za glumca, koji je svoje vešto baratanje loptom već dokazao u filmu "Bićemo prvaci sveta" i seriji "Prvaci sveta".

 

Pročitajte i... Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Ivan Mihailović: Tri musketara prvi put jašu

 

Iako je još od malih nogu znao da će se baviti glumom, pored ljubavi prema pozorištu i filmu, Miodrag Radonjić se interesovao i za sport. Detinjstvo mu je obeležilo treniranje džudoa, a učestvovao je i na mnogim takmičenjima iz ove borilačke veštine. Poznati Baća uvek skromno priča o svojim talentima, iako ne sumnjamo da je bio jedan od boljih u ovoj borilačkih veštini:

- Ne želim da kažem da sam bio šampion kao što su neki bili. Ja sam tada bio dečak.

Ono u čemu jeste šampion i čemu se i dan danas vrlo rado posvećuje jeste obavljanje seoskih poslova na imanju svoje bake.

- Cepam drva, slažem podrum, uvek ima posla na selu - izjavio je glumac Miodrag Radonjić jednom prilikom za portal Blic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) on May 1, 2020 at 7:45am PDT

Pored toga što je filmski i pozorišni glumac, Miodrag se odnedavno pronašao i u ulozi producenta. Zajedno sa Milošem Bikovićem osnovao je producentsku kuću, a ističe da odlično funkcionišu zajedno s obzirom na to da su prijatelji. Glumac ne krije ni to da mu Biković pomaže da se probije na rusko tržište i da je upravo to što su zajedno u određenim projektima i njemu donelo dosta koristi.

 

Pročitajte i... Holivud na Bikovićev način: Dve glumačke zvezde stižu u Srbiju!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) on Feb 16, 2020 at 12:35pm PST

goran.anicic

Autor