Miodrag Radonjić u novoj ulozi: Glumac se pohvalio svojom veštinom (foto)

Baća iz serije “Južni vetar” pored glumačkog talenta, poseduje još jednu interesantnu veštinu…

 

Zvezda serije i filma “Južni vetar”, glumac Miodrag Radonjić, svoje slobodno vreme koristi za boravak u prirodi ili sportske aktivnosti. Nedavno je na svom Instagram profilu sa publikom podelio fotografiju na kojoj se vidi njegovo košarkaško umeće.


 

Pročitajte i… Miodrag Radonjić: Proslava rođendana u karantinu sa devojkom Milicom

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) on

– Kad se upoznajem sa strancima, iz nekog razloga uvek se predstavim kao Majkl… Često im je komplikovano da ponove moje ime Miodrag… – napisao je glumac, aludirajući tako na Majkla Džordana, slavnog NBA košarkaša.

Glumac je svojom Instagram objavom izazvao brojne reakcije, kako svojih fanova, tako i javnih ličnosti među kojima su i njegov kolega Gordan Kičić, streetball košarkaš Nemanja Blažić Tricky i Dino Radončić, crnogorski košarkaš. Svi su imali jedino reči hvale za glumca, koji je svoje vešto baratanje loptom već dokazao u filmu “Bićemo prvaci sveta” i seriji “Prvaci sveta”.

 

Pročitajte i… Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Ivan Mihailović: Tri musketara prvi put jašu

 

Iako je još od malih nogu znao da će se baviti glumom, pored ljubavi prema pozorištu i filmu, Miodrag Radonjić se interesovao i za sport. Detinjstvo mu je obeležilo treniranje džudoa, a učestvovao je i na mnogim takmičenjima iz ove borilačke veštine. Poznati Baća uvek skromno priča o svojim talentima, iako ne sumnjamo da je bio jedan od boljih u ovoj borilačkih veštini:

– Ne želim da kažem da sam bio šampion kao što su neki bili. Ja sam tada bio dečak.

Ono u čemu jeste šampion i čemu se i dan danas vrlo rado posvećuje jeste obavljanje seoskih poslova na imanju svoje bake.

– Cepam drva, slažem podrum, uvek ima posla na selu – izjavio je glumac Miodrag Radonjić jednom prilikom za portal Blic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) on

Pored toga što je filmski i pozorišni glumac, Miodrag se odnedavno pronašao i u ulozi producenta. Zajedno sa Milošem Bikovićem osnovao je producentsku kuću, a ističe da odlično funkcionišu zajedno s obzirom na to da su prijatelji. Glumac ne krije ni to da mu Biković pomaže da se probije na rusko tržište i da je upravo to što su zajedno u određenim projektima i njemu donelo dosta koristi.

 

Pročitajte i… Holivud na Bikovićev način: Dve glumačke zvezde stižu u Srbiju!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) on

Autor: V.V.
Foto: Jelena Jovanov, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi