Ivon Jafali i Vladislav Velović: Prava mera ljubavi

Autor:

27.05.2019 17:15

Foto:

Foto:



Televizijska autorka i voditeljka Ivon Jafali venčala se sa Vladislavom Velovićem na intimnoj ceremoniji, u venčanici koja je bila dovoljno komotna da može da pleše uz hitove koje je puštao di-džej

Iako u ovim vremenima zvuči kao otrcana fraza “da je venčanje najlepši dan u životu dvoje ljudi”, popularna voditeljka Studija B Ivon Jafali (45) i njen dečko Vladislav Velović (42) dokazali su da stvari stoje sasvim drugačije. I njima dvoma, iza kojih je godina zajedničkog života, i njihovim prijateljima i rodbini to je zaista bio dan za pamćenje. Onaj kog će se sećati, prepričavati ga i dokumentovati fotografijama iz telefona.

Izgleda da je neko te subote, uprkos smutnom majskom vremenu, naručio sunce u trenutku kada su se njih dvoje zakleli na večnu ljubav. U restoranu Babaroga proslava je počela u rano popodne, uz koktele dobrodošlice, pod dirigentskom palicom koktel majstora Boriše, koji je imao prilike da ove napitke svojevremeno u Londonu služi i Eltonu Džonu. Za muziku i dobro raspoloženje u tim prvim momentima bio je zadužen di-džej Malina. I krenuli su potoci sreće.

- Božanstveno je bilo. Ono što smo hteli, to se i desilo - kaže Ivon, dok još sabira sveže utiske.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 27. maja!