Na današnji dan preminuo je Milorad Mandić Manda: Tri godine je prošlo, ali njegovo mesto nikad neće biti zauzeto

Autor: Maja Gašić

15.06.2019 15:25

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA images, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA images, InstagramNa današnji dan pre tri godine iznenada nas je napustio jedan od najomiljenijih glumaca Milorad Mandić Manda. Manda je iznenada preminuo da sceni pozorišta "Boško Buha" tokom predstave "Petar Pan" u kojoj je igrao Kapetana Kuku.

Anja Mandić: Govorim sebi da će sve biti dobro

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Tomovic Trajkovic (@alexandra_tt_) дана 15. Јун 2019. у 5:39 PDT


Kao i svake godine, i danas će Mandini najbliži, rodbina i prijatelji, okupiti kraj njegove večne kuće, gde će održati pomen.

Anja Mandić: Imala sam privilegiju što sam živela s čovekom kao što je Manda

- Okupićemo se mi s klase, ko već bude mogao. Sešćemo negde njemu u čast. Međutim, nije to jedina prilika kad ga se setimo. Mi se s Mandom družimo stalno... Bjela, Pele i ja često sarađujemo i družimo se. Evo, sad smo radili i "Senke" i gotovo svaku priliku iskoristimo da ga se setimo. Mnogo stvari nas asocira na našeg Mandu, te uvek mislimo kako je tu i učestvuje u zgodama i nezgodama kao i uvek. To je najbolji način da ga čuvamo u sećanju i sa nama - rekao je Boda Ninković za "Kurir" i  dodao:

Radoš Bajić: Mandina smrt je tragedija nemerljivih razmera

- Moram da vam priznam, moj lični doživljaj je da ja, iako sam vrlo svestan te činjenice da ga nema, još uvek imam neku iluziju da je tu negde, uvek prisutan pored mene. Tri godine je prošlo, ali kad je Manda u pitanju, njegovo mesto nikad neće biti zauzeto.

Maja Gašić

Autor