Slađana Tomašević o braku: Smatram da "papir" ipak znači nešto

Autor:

15.03.2017 18:15

Foto:

Foto:



Voditeljka Beogradske hronike RTS Slađana Tomašević (43) je već četiri godine u harmoničnoj vezi sa dve godine starijim Sašom Lopandićem.

Planiraju zajedničku budućnosti, porodicu i decu, ali i venčanje. Mnogi voditeljku pitaju kad će da se uda, a najčešće se “hvataju” za njenu izjavu da joj je Saša dečko.

– Da bih im olakšala svima, poručujem da slobodno mogu da ga zovu nevenčani suprug jer venčaćemo se čim nađemo vremena za to. Trenutno imamo druge prioritete. Ne kažem da taj papir nije bitan, spadam u red onih koji smatraju da on znači nešto, i to i Saša zna. Tako da planiramo venčanje, samo da pozavršavamo još neke, nama bitnije stvari.

Dok je ranije, kao tetka dve devojčice, razmišljala kako bi želela kćerku, sad više ne “postavlja uslove” tog tipa.

– Daj bože da se desi i da sve bude kako treba. Jesam ja kao tetka koja ima dve sestričine emotivnija u odnosu sa devojčicama, i tačno je da nemam mnogo iskustva sa dečacima, jer ih kod nas u porodici nema mnogo, i čini mi se da ne znam kako bih se igrala sa njima, ali valjda se to nauči. Iz ovog ugla ne verujem ni da ću biti stroga mama, ali ne znam dok ne probam – bila je iskrena voditeljka u razgovoru za magazin “Gloria”.

Komentari. (0)

Loading