Saveti pred svadbu: Princ Vilijam i Kejt Midlton u gostima kod Pipe (foto)

Autor:

03.04.2017 14:56

Foto:

Foto:



Uskoro se bliži svadba sestre Kejt Midlton - Pipe i njenog verenika, biznismena Džejmsa Metjuza (40), a pripreme za ovo "venčanje decenije", kako ga britanska štampa naziva, uveliko su u toku.

Pipa Midlton se priprema za venčanje, a evo šta joj je najvažnije (foto)


Kako navode britanski mediji, Pipa i Džejms će se venčati 20. maja u crkvi "St Marks’s" u Inglfildu, a proslava će se održati u porodičnoj kući Midltonovih u Baklberiju.

A podršku i korisne savete budući mladenci će dobiti iz prve ruke od onih koji su im najbliži - mladine sestre Kejt Midlton i njenog supruga, princa Vilijama.

Prinčevski par su paparaci uslikali pre neki dan u Zapadnom Londonu ispred Pipine kuće, a povod je neformalan ručak koji su sestre Midlton organizovale se svojim muževima, odnosno verenicima.

Kejt i Vilijam su izgledali kao sasvim običan par, oboje su bili krajnje ležerno obučeni. Kejt u jednostavnoj haljini cvetnog dezena i klasičnim salonkama, kosu je podigla u visoki rep. Vilijam je bio u kariranoj košulji i džinsu, a nosio je i naočare, koje se retko mogu videti na princu.  A sudeći po pakovanju u vojvotkinjinim rukama, ona i princ su kao pravi gosti poneli i poklon za domaćine.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading