Stigla tetka: Trudna Pipa Midlton nestrpljiva da upozna najmlađeg sestrića (foto)

Autor:

24.04.2018 19:55

Foto:

Foto:



Vojvotkinja od Kembridža porodila se juče u prepodnevnim satima, a britanska monarhija je bogatija za još jednog malog princa.

Kejt Midlton: Besprekorno izdanje za prvo pojavljivanje posle porođaja (foto)

O tome kako će princ Vilijam i Kejt Midlton nazvati najmlađeg naslednika polemiše se u medijima, a par je  najavio da će uskoro biti poznato koje ime su odabrali. Za sada, kladionioce najviše šanse daju imenima Artur, Albert, Frederik i Džejms.

Kejt Midlton izašla iz bolnice: Prve fotografije tek rođenog princa (foto)


Na iznenađenje mnogih, Kejt je juče u popodnevnim časovima, svega nekoliko sati nakon porođaja, napustila bolnicu. U društvu supruga Vilijama, omiljena princeza je držeći bebu u naručju strpljivo pozirala fotoreporetima okupljenim ispred bolnice Sent Meri.

Srećna porodica se odvezla kući u Kensingtonsku palatu, a princ Džordž i princeza Šarlot (koji se nešto ranije u toku dana posetili mamu i brata u bolnici) dobili su priliku da se bolje upoznaju i druže s novim članom porodice.

Danas se u posetu Vilijamu i Kejt uputila i vojvotkinjina mlađa sestra Pipa Midlton Metjuz, a koja je i sama odskora u drugom stanju.

Paparaci su uslikali atraktivnu Pipu kako se dovozi u tamnim kolima. Odevena u pastelne bolje, nežnoroze i bež, Pipa je kao i uvek izgledala besprekorno, ali ovog puta se doterala za upoznavanje sa malenim princem.

Maja Gašić

Autor