Razlog je mnoge iznenadio: Salma Hajek otkrila zbog čega odbija botoks

Autor:

15.03.2017 14:29

Foto:

Foto:



Glumica zanosnih oblina Salma Hajek (51) poznata je po tome što prkosi holivudskim standardima lepote, pa tako često izjavljuje da joj ne smeta što ima celulit, bore, kao i da nije pristalica mučnih treninga zarad vitke linije.

Salma Hajek: Imam celulit i veću guzu, pa šta?

Zbog ovakvog stava ima veliku podršku žena širom sveta, a u nedavnom razgovoru za "DuJour Magazine" glumica je otkrila zbog čega ne želi da se podmlađuje botoksom.

- Ne dopada mi se botoks jer vam se od tih injekcija gubi pokretljivost lica, mimika. A pri tom, to nije nešto što jednom uradite i završite, već ćete morati da ih ubrizgavate celog života. A ja sam tip koji donosi odluke koje se ne tiču samo bliske budućnosti, razmišljam na duže staze - kaže atraktivna glumica.

Good #friends are forever Los buenos #amigos son para siempre. #spain #mexico #penelopecruz

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Jan 10, 2017 at 8:22am PST


Jeftini bjuti trikovi Salme Hajek će vas iznenaditi

Hejek je u braku sa francuskim biznismenom Fransoa-Anrijem Pinoom od 2009, a par ima devetogodišnju ćerkicu Valentinu. A odluku da se ne podrvgava estetskim zahvatima i botoksiranju, vezuje za ljubav prema svom suprugu.


- Slušajte, ukoliko postoji nešto što možete da uradite da izgledate lepše, ja to podržavam. Ali, ja sam zaljubljena u svog muža i želim da izgledam kao ugledna dama kad mi bude 70. Želim da, kad me on pogleda, pomisli: "U redu, moja žena je ostarila, ali još uveke je lepa" - kaže Salma.

Ne plaše se starenja: Ove zvezde su rekle NE plastičnim operacijama

Da zaista misli to što kaže, potvrđuje i činjenica da je film "Beatriz at Dinner" snimala poptuno bez šminke, po prvi put u životu.

- U jednom trenutku snimanja, kamera se dugo zadržala na mom licu, u krupnom kadru. Tada sam pomislila da će ljudima ovaj snimak biti dosadan jer nisam imla nimalo šminke i ni slučajno nisam bila lepa. Ali mogu vam reći da je bilo nekako oslobađajuće biti "ružan". Zamislite tu slobodu. Ne morate da provodite toliko vremena na sređivanje kose i šminke, a ako se ne naspavete prethodne noći - ne morate to da zataškate gomilom mejkapa - zaključila je Hajek.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading