Priznanje posle 40 godina: Princeza Leja i Han Solo su imali aferu u stvarnom životu

Autor:

16.11.2016 12:55

Foto:

Foto:



Da je u odnosu Keri Fišer i Harisona Forda bilo nešto više od puke romanse u scenariju "Ratova zvezda" bilo i nešto više kada se kamere ugase potvrdila je ova glumica u svojim memoarima.

Keri, poznata kao legendarna princeza Leja je u knjizi "The Princess Diarist" nastaloj na osnovu dnevnika koje je glumica vodila u periodu snimanja ovog serijala priznala tromesečnu vezu sa oženjenim i starijim Harisonom Fordom, prenosi magazin "Pipl".

Sve je počelo kada je Ford, koji je igrao Hana Soloa odvezao kući posle rođendanske žurke Džordža Lukasa. Fišer je tada imala 19, a on 33 godine.

Ona je priznala da je bila jako zaljubljena i da se nadala kako će Ford ostaviti suprugu.

- Bili su Han i Lea preko nedelje i Harison i Keri preko vikenda. Gledala sam u njega, herojska faca sa nekoliko pramenova kose koji su nehajno padali preko njegovog čela... Kako sam mogla i da sanjam da će se taj izvanredni ljudski primerak zagledati u nekog poput mene - navodi Keri istinu o aferi koja se dogodila pre 40 godina.


Keri Frensis Fišer rođena je 21. oktobra 1956. godine.

Osim kao glumica okušala se i kao spisateljica, scenaristica i perfomer.

Najpoznatija je po ulozi princeze Leje u originalnoj trilogiji Ratova zvezda, nakon nje je napisala poluautobiografski roman "Postcards from the Edge" koji je postao bestseler, a koga je kasnije scenaristički adaptirala u istoimeni film.

Komentari. (0)

Loading