Otkriveni novi detalji iz bračnog života Melanije Tramp

Autor:

26.04.2017 19:33

Foto:

Foto:



Odnos predsednika Amerike i prve dame Melanije Tramp je pod lupom javnosti još od poslednjih predsedničkih izbora u SAD. Sve dosadašnje analize, komentari, ali i njihovo ponašanje u javnosti govore da nisu baš idealan par i da Donald Tramp ne vodi računa o svojoj supruzi koja će danas proslaviti 47. rođendan.

Istina ili medijska farsa: Brak Melanije i Donalda Trampa u ozbiljnoj krizi?

Iako su im mnogi prijatelji stali u odbranu objašnjavajući da je među njima sve u redu, jedan od njih ipak tvrdi drugačije.

- Stvari su se promenile šest meseci nakon Melanijine trudnoće. Imala je tada 35 godina, a Donald joj je uporno govorio da joj je to poslednji voz - ispričao je prijatelj koji ih je tada često posećivao za "Veniti fer".

On objašnjava da je dete bila Melanijina želja i da se Tramp trudio sve dok se nije oženio i dok Melanija nije čvrsto stala iza svoje želje. Pristao je da ostane u drugom stanju, ali samo ako učini sve da što pre vrati vitku liniju nakon porođaja.

- Nikada je nije pitao kako je, niti joj je pomagao. Sve što je govorio bilo je 'Sama si htela dete' - dodao je on.

- Bilo je to doslovce poput potpisanog ugovora - otkrio je drugi izvor.

Prema nekim tvrdnjama ni Melanija i Trampova mezimica Ivanka nisu u najboljim odnosima i da je njihova komunikacija izuzetno hladna.

Kada je krenula predsednička kampanja, medijima su se javile žene i optužile ga za seksualno zlostavljanje. Melanja je stala uz svog supruga braneći ga u javnosti.

Ljubav iz školskih dana: Kako je mladi Slovenac osvojio Melaniju Tramp

Međutim, izvori bliski porodici dodaju i da je Melanija razmišljala o razvodu zbog izjava njenog muža o hvatanju žena za polni organ.

- Izgledala je veoma umorno, tužno i mršavo. Niko od nas nije razgovarao sa njom, nismo ni znali šta da joj kažemo - ispričali su prijatelji.

Odluka prve dame koja je zapanjila svet: Melanija se neće useliti u Belu kuću

Jedina svetla tačka u njenom životu je jedanaestogodišnji sin Baron. Njih dvoje navodno najčešće razgovaraju na slovenskom. I dok je u službenoj objavi najavljeno kako će se njih dvoje čim se završi školska godina preseliti u Belu kuću, pitanje je hoće li se to i dogoditi budući da još niko iz protokola Bele kuće nije najavio koju će školu Baron pohađati u Vašingtonu.

Komentari. (0)

Loading