Novak u zoru izlazi na teren, a jedan snimak otkriva kako je raspoložen (foto/video)

Autor:

15.01.2018 14:10

Foto:

Foto:



Najbolji srpski teniser Novak Đoković pohod na rekordnu sedmu titulu na Australijan openu kreće sutra rano ujutro po srednjeevropskom vremenu, oko pet sati, mečom protiv Amerikanca Donalda Janga.

Đoković i Jang igraju na "Margaret Kort" areni, gde program počinje u jedan posle ponoći, odmah posle dva meča u ženskom singlu.

Spreman za veliki start: Novak dobio najveću podršku u Melburnu

U prvom meču se sastaju Karolina Garsija iz Francuske i Karina Vithef iz Nemačke, a potom igraju Marija Šarapova iz Rusije i Tatjana Marija iz Nemačke.

Novak Đoković i Donald Jang su do sada dva puta odmeravali snage na terenu, 2006. i 2017. godine. Oba puta je slavio naš najbolji teniser, a samo jedan gem je prepustio protivniku u prvom duelu.

Novak je postavljen za 14. nosioca u Melburnu i u slučaju uspešnog starta u drugom kolu ga čeka pobednik duela Francuza Gaela Monfisa i Španca Haume Munara.

Nole ne krije da jedva čeka da izađe na teren, a lepo vreme na najmanjem kontinentu daje mu vetar u leđa. Svoju radost Novak je podelio sa pratiocima na društvenim mrežama fotografijom australijskog neba na kojoj je napisao "Hvala ti Bože".

A da našeg teniskog asa nikada ne napušta vedar duh potvrđuje i video kojim je Nole kao i bezbroj puta do sada zabavio svoje fanove širom sveta.