Nataša Bekvalac se rasplakala u emisiji uživo: Dotakla sam dno, ali mnogo je žena čija je patnja još strašnija

Autor:

17.10.2018 12:48

Foto:

Foto:



-Dotakla sam dno, ali ne osećam se kao jadnica i neću da isijavam takvu energiju. Dogodilo mi se ono što može da se dogodi svakome - iskreno je rekla Nataša Bekvalac o velikim porodičnim i životnim problemima kroz koje je prolazila u "Jutru sa Jovanom i Srđanom".

Nataša Bekvalac: Nema pogrešnih muškaraca

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 10. Сеп 2018. у 5:01 PDT

Pevačica je nedavno preživela nasilje od svog bivšeg supruga Luke Lazukića. Zbog nasilja u porodici oni se i dalje sude, a Nataša ni u jednom trenutku nije želela javno da govori o tome. Sada, nekoliko meseci nakon svega, novosadska barbika odlučila je da više ne ćuti, pa je o svemu što joj se dogodilo govorila prvo u emisiji kod Ognjena Amidžića, ali i u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom" gde je izbegavala tu temu, pa se čak i zaplakala pred kamerama.

Nataša Bekvalac: Srećna i nenaspavana

Na samom početku razgovora pevačica je odbijala da govori na temu nasilja koje je preživela.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 17. Окт 2018. у 2:03 PDT

-Oko svega možemo da se šalimo ali to je stvar koja nije za polemisanje i nikada o tome neću pričati u zabavnim emisijama. Takođe, to je stvar o kojoj neću pričati dok se ne završi sve, a onda ću ispričati. Ipak sam ja javna ličnost i mislim da treba na to da ukažem i zbog drugih žena -rekla je Nataša i dodala:

-Ja sam dotakla dno. Žena sam koja se bavi javnim poslom i svi znaju koliko je nama važno da izgledamo lepo i da se predstavimo u najboljem svetlu, a zamislite kad jedan dan na svim naslovnim stranama osvanete u takvom izdanju. To te poremeti skroz. I ja ne izgledam ovako kada ustanem, i ja idem u toalet kao svaka druga žena, ne smatram da sam iznad nekoga ali ne osećam se prijatno. Opet, ne osećam se ni kao neka jadnica, dogodilo mi se ono što može da se dogodi svakome - rekla je pevačica.

Porodična idila Nataše Bekvalac: Katjini prvi ozbiljni “razgovori” (foto)

Iako je izbegavala ovu temu, Jovana Joksimović je uspela da "izvuče" detalje koje nikom do sada nije otkrila.

-Da li misliš da si donela ispravnu odluku u svom životu ili smatraš da si postupila impulsivno - upitala je voditeljka.

-Iako je ovo jednim delom priča o tome, a rekla sam da neću ali kada sam zakoračila u to, pre nego što sam zakoračila, pomislila sam da ako ne zakoračim biću kao 90 odsto žena - rekla je Bekvalčeva.

Težak period je iza nje: Nataša Bekvalac objavila novi spot, a fanovima uputila emotivnu poruku (foto/video)

-Kako se u toj situaciji razmišlja o deci, stavljaš ih u prvi plan ili nekako više misliš kako da izađeš iz te situacije - upitali su je, a ovo je bilo jedno od najtežih pitanja za nju.

-Meni je stvarno jako neprijatno da pričamo o tome. Došla sam vam nasmejana a sada ulazimo u neku drugu emociju. Nemam ja problem da pričam o tome ali sada ne mogu zaista - rekla je a onda ipak skupila još malo hrabrosti.

Nataša Bekvalac: Nije sramota pasti, sramota je ne ustati

-Kada se meni to dogodilo, videla sam koliko žena je doživelo to na mnogo strašniji način. Mnoge su mi pisale i govorile da je moja borba i njihova borba... - rekla je Nataša sa suzama u očima.