Nataša Bekvalac: Nije sramota pasti, sramota je ne ustati

Autor:

29.07.2018 17:20

Foto:

Foto:



Pop pevačica Nataša Bekvalac često ističe da je vezana porodicu, pogotovo za sestre Draganu i Kristinu. U najtežim trenucima, paklu kroz koji prolazi poslednjih meseci i suđenju sa suprugom Lukom Lazukićem, njene sestre su uvek uz nju.

Mučan susret u Centru za socijalni rad: Nataša Bekvalac dovela Katju na viđenje s Lukom (foto)

 

O tome koliko su vezane govori i činjenica da ih u medijima najčešće nazivaju "ženskim klanom Bekvalac". Ovo žensko društvo jedino malo "kvari" Noa, Kristinin sin i jedino muško dete u porodici.

Još uvek veruje u bajke: Nataša Bekvalac otkrila kako izgleda Katjin mali raj (foto)

 

Ponosna tetka Nata danas je svojoj sestričini Teodori Šekularac (Draganinoj ćerki) koja je doživela nezgodu na jahanju, poslala važnu poruku.

Poruka Nataše Bekvalac bivšem? Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada (foto)

 

Nataša Bekvalac: Ne kajem se ni zbog čega

- Danas ću ceo dan da se ponosim svojom porodicom. I danas i svaki dan u budućnosti. Ljubavi  moja, Teodora, nije sramota pasti. Sramota je ne ustati. Danas sam s ponosom gledala kako si odrasla u divnu devojku, danas sam najponosnija tetka na svetu! I najboljem konju se desi da ne skoči kako se od njega očekuje i najboljem džokeju da sa konja padne... Ustaj, poljubi svoju Balerinu, pohvali je i voli još više. Voli vas tetka Naki - napisala je Bekvalčeva.

Maja Gašić

Autor