Namibija, Bocvana, Havaji, Irska: Zašto Megan i Hari još nisu odlučili gde će na medeni mesec

Autor:

28.05.2018 20:59

Foto:

Foto:



Od venčanja Megan Markl i princa Harija prošlo je deset dana, ali intresovanje za svaki detalj "svadbe decenije" ne prestaje. Svetski tabloidi iz dana u dan pokušavaju da saznaju gde će se vojvotkinja i vojvoda od Saseksa uputiti na medeni mesec, koji su odližili zbog proslave 70. rođendana Harijevog oca, princa Čarlsa, ali i drugih obaveza kraljevskog bračnog para.

Stručnjaci za govor tela tvrde: Zna se ko je gazda u braku kraljevskog para (foto)

Snimak koji je obišao svet: Zašto su Megan i Kamila prasnule u smeh tokom govora princa Harija (foto/video)

Najnovije informacije kažu da prinčevski par ide na medeni mesec u kandsku provinciju Albertu u odmaralište Fairmont Jasper Park Lodge, piše američki TMZ. To mesto se nalazi u nacionalnom parku Jasper i nosi naziv 'kraljevsko odmaralište', a prostire se na 560 kvadratnih metara.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa: Prve dane braka obeležila neprijatnost

Još se ne zna kada Megan i Hari planiraju da otputuju, ali TMZ tvrdi kako će se za njihovu bezbednost na putu pobrinuti britanske i kanadske vlasti. Odmaralište su posetioci prozvali i 'kanadskim rajem', a obišli su ga brojni članovi kraljevskih porodica, kao i slavni glumci. Među njima su pokojni kralj Džordž VI i njegova supruga kraljica Elizabeta, majka Elizabete II.

Tamo su odmarali glumci Entoni Hopkins, Džon Travolta, kao i osnivač Microsofta Bil Gejts. To mesto je poslužilo kao kulisa za film 'River No Return' iz 1954. sa Merilin Monro i Robertom Mičamom, navodi 24.sata.hr.

Šest meseci obuke za kraljevski život: Megan Markl – od glumice do princeze

S druge strane, britanski mediji ne spominju Kanadu i tvrde kako su Megan i Hari planirali odmor u Namibiji, ali su morali da otkažu putovanje jer je javnost saznala detalje što im ugrožava bezbednost. Ipak, planiraju da idu u neku afričku državu.

- To je deo sveta u kojem se Hari oseća slobodno, i gde može da boravi bez ikakve pompe. Jako voli afrički kontinent - rekao je stručnjak za kraljevsku porodicu Omid Skobi u intervjuu magazinu Elle. Dodao je kako Megan i Hari žele da istraže afričke zemlje i da je siguran kako će to učiniti na medenom mesecu.

The Sun kaže da novopečeni supružnici planiraju putovanje u Bocvanu i Havaje, a na kraju će malo svratiti i u Irsku. Magazin Elle ističe kako vojvotkinja i vojvoda od Saseksa imaju dobar razlog zašto kriju detalje svog puta i kako su odabrali novo, tajno mesto za medeni mesec.

Čestitka na srpski način: Najlepše želje mladencima stižu sa svih strana, jedna je posebna (foto)

- Promenili su lokaciju putovanja već nekoliko puta. Ako pre puta procure informacije o lokaciji, to ugrožava njihovu bezbednost i njihov sigurnosni tim mora da ih savetuje da menjaju svoje planove - objasnio je Skobi.