Snimak koji je obišao svet: Zašto su Megan i Kamila prasnule u smeh tokom govora princa Harija (foto/video)

Autor:

23.05.2018 10:56

Foto:

Foto:



U Bakingemskoj palati juče je priređena proslava povodom 70. rođendana britanskog princa Čarlsa, a tek venčani princ Hari i Megan Markl prvi put su se pojavili u javnosti posle glamurozne svadbe u dvorcu Vinzor. Tom prilikom Hari je održao govor posvećen ocu, a u jednom trenutku njegova supruga i maćeha Kamila nisu mogle da se suzdrže te su prasnule u smeh.

Medeni mesec će morati da sačeka: Zbog čega su Hari i Megan odložili svadbeno putovanje

Na proslavi 7o. rođendana princa Čarla u Londonu okupila se porodice, dragi prijatelji, ali i brojni saradnici i humanitarci koji su usko vezani za budućeg kralja.

Glavne zvezde očekivano bili su princ Hari i Megan Markl, kojima je ovo bilo prvo službeno pojavljivanje u javnosti posle raskošnog venčanja održanog u subotu u dvorcu Vindzor.

Megan Markl: Savršen autfit za prvo pojavljivanje nakon venčanja (foto)

Priliku da se zahvali svima koji su došli i ocu čestita rođendan iskoristio je 33-godišnji vojvoda od Saseksa koji je održao službeni govor na pozornici. Pored njega su bili slavljenik - princ Čarls i njegova supruga Kamila, ali i vojvotkinja od Saseksa.

Emotivni govor u jednom je trenutku prekinula pčela koja je napala Harija i sasvim ga zbunila.

Čestitka na srpski način: Najlepše želje mladencima stižu sa svih strana, jedna je posebna (foto)

-Izvinjavam se, ta pčela me zaista napala - kazao je smejući se princ i tako izazvao smeh svih gostiju, a posebno Megan, koja nije mogla da se suzdrži. Zajedno s Kamilom Harijeva supruga je prasnula u smeh, a onda objasnila i svom svekru Čarlsu šta se događa.

Ležeran i udoban dress code: Serena Vilijams otkrila tajnu sa kraljevskog venčanja (video)

Ovaj snimak ubrzo je osvanuo na društvenim mrežama i nasmejao ceo svet.