Nagrada za 18 godina "rada, znoja i krvi": Dvejn Rok Džonson dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Autor:

14.12.2017 14:30

Foto:

Foto:



Američki glumac Dvejn Rok Džonson (45), pored toga što je prošle godine proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu i važi za najbolje plaćenu zvezdu, dobio je još jedno priznanje. Zvezda akcionih filmova "Povratak mumije", "Kralj Škorpion" i "Dobrodošli u džunglu" dobio je zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih.


Igrač američkog fudbala, pofesionalni rvač i potom glumac, prisustvovao je otkrivanju zvezde u prisustvu dvogodišnje ćerke Jasmin i partnerke Lorin Hašijan koja je, kako je par nedavno obelodanio, u drugom stanju i čeka devojčicu.

Dvejn Džonson postaće tata treći put: Ponovo stiže ćerkica (foto)

A post shared by CMETV (@cme_tv) on Dec 14, 2017 at 4:48am PST

Džonson je rekao novinarima da je zvezda u Holivudu nagrada za njegov dugogodišnji rad i dodao da će 2018. godine biti 18 godina od njegovog prisustva u industriji filma, ali i rada "sa mnogo znoja, a i krvi", posebno u rvanju.

A post shared by QUEM Acontece (@quemacontece) on Dec 11, 2017 at 9:09pm PST


Džonson je po mnogima jedan od najvećih profesionalnih rvača svih vremena.


Svojim harizmatičnim nastupima i intervjuima postao je jedan od najpopularnijih rvača. Osvojio je brojne svetske, interkontinentalne i teg titule a ubrzo je postao i glumac, pretežno u američkim blok-basterima. Pored pomenutih filmova, igrao je i u televezijskim serijama "Vesele sedamdesete" , "Porodičan čovek" i "Hana Montana".

Maja Gašić

Autor