Kraj jednog od najstabilnijih holivudskih brakova: Razvode se Čening Tejtum i Džena Devan

Autor:

03.04.2018 10:30

Foto:

Foto:



Posle devet godina braka, holivudski par Čening Tejtum i Džena Devan odlučio je se raziđe. Kao i većina holivudskih parova, i oni su svoju odluku podelili sa prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama.

U zajedničkoj objavi naveli su da se i dalje vole, kao i da će se zajedno truditi da što bolje vaspitaju svoju četvorogodišnju ćerku Everli. Dodali su i  da neće više komentarisati rastanak.


 - Hej, svete, imamo nešto da podelimo s tobom - ovim rečima počinje izjava koju su oboje istovremeno podelili na svojim profilima na instagramu. Potom su napisali da se osećaju čudno što jednu tako važnu odluku objavljuju na društvenim mrežama,  ali da su svesni da je to cena života javnih ličnosti.


- Zaljubili smo se pre mnogo godina jedno u drugo i imali magično zajedničko putovanje. Apsolutno ništa se nije promenilo kada je reč o tome koliko se volimo, ali je ljubav predivna avantura koja nas sada odvodi različitim putevima - naveli su Čening  i Džena.

Iako su važili za jedan od najskladnijih holivudskih parova, 37-godišnji glumac i glumica kao da su nagoveštavali rastanak, navode američki mediji. Džena je za martovsko izdanje časopisa Health rekla:

- Kada nam ljudi kažu da imamo savršen život sve što želim je da vrisnem i kažem im da niko nije savršen.

Čening i Džena upoznali su se na snimanju filma "Step Up" 2006. godine. Venčali su se u julu tri godine kasnije u Malibuu. Njihova ćerka Everli rođena je u Londonu 2013. godine.

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on Jun 16, 2013 at 3:46pm PDT

Maja Gašić

Autor