Kao što smo i očekivali: Film "Santa Maria della Salute" pobrao sve ovacije

Autor:

21.12.2016 09:33

Foto:

Foto:



Dugo očekivani film  reditelja Zdravka Šotre “Santa Maria della Salute” premijerno je prikazan u Centru Sava u Beogradu.

Premijeri filma, koji je dobio naziv po najlepšoj ljubavnoj pesmi srpske poezije prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti a zvezde večeri su bili Vojin Ćetković i Tamara Aleksić, koji su  u ovom ostvarenju dočarali glavne likove, Lazu Kostića i Lenku Dunđevski.

A photo posted by tamara (@g.aleksic) on Dec 20, 2016 at 12:39am PST

Tema ovog ostvarenja je neostvarena ljubav između pesnika i daleko mlađe Lenke Dunđerski.

Sudeći ko pomentarima koji su preplavili društvene mreže publika je oduševljena ekranizacijom, po mnogima, najlepše srpske ljubavne priče.

– Film je epoha, a Laza Kostić je sigurno najkompleksniji i najizazovniji filmski lik koji sam do sada igrao. Istovremeno i najteži, a imao sam dosta vremena da se pripremim. Ne samo ja, nego i Šotra, tako da smo od početka znali šta hoćemo da uradimo s tom pričom, koja nas vodi kroz život i unutrašnju borbu velikog pesnika, jednog posebnog i “drukčijeg” čoveka.- rekao je svojevremeno za "Gloriju" Vojin Ćetković.

Zdravko Šotra je i ovog puta okupio veliki broj glumačkih imena, pa osim Vojina Ćetkovića i Tamare Aleksić, u filmu glume i Nebojša Ilić, Aleksandar Berček, Dejan Lutkić, Sloboda Mićalović, Aleksandar Đurica, Nebojša Dugalić, Joakim Tasić, Nela Mihajlović, Srđan Timarov, Miki Krstović, Svetlana Bojković, Nebojsa Kundačina, Radoje Čupić, Milica Grujičić, Tihomir Stanić…

 

Komentari. (0)

Loading