Junak i van filma: Harison Ford pomogao ženi u nesreći (foto/video)

Autor:

20.11.2017 22:00

Foto:

Foto:



Žena koja je u nedelju ujutro izgubila kontrolu nad automobilom i sletela s autoputa u Kaliforniji blizu mesta Santa Paula, veoma se iznenadila kada je shvatila da joj pomoć pruža filmska zvezda - Harison Ford.

Ford (74) je zajedno s još nekoliko slučajnih prolaznika pritekao u pomoć povređenoj ženi na kalifornijskom putu 126, prenosi Holivud Reporter.

Gumac je prethodno sleteo avionom na obližnji aerodrom, odakle se autoputem vraćao kući. Zajedno sa ostalim učesnicima u saobraćaju uspeo je iz olupine da izvuče ženu pa je pričekao dolazak vozila hitne pomoći.


Žena je prošla s manjim povredama, rekli su lekari.

Film na koji se čekalo 35 godina: Harison Ford i Rajan Gosling u nastavku kultnog “Blejd Ranera” (video)

Објава коју дели Lyndsay Benson (@lynzsly) дана 20. Нов 2017. у 6:22 PST

Ni slavnom glumcu saobraćajne nesreće nisu nepoznanica, s tom razlikom što je on u njih nekoliko učestvovao privatnim avionom.

Nedavno je greškom zamenio stazu za poletenja za onu za sletanje i pri sletanju proleteo tik iznad Boinga 737 sa 116 putnika i članova posade. Pilotirao je svojim lakim avionom, jednomotorcem Aviat Haskijem.


Ovo nije prvi put da Han Solo ima nevolje u vazduhu. Pre dve godine Ford je teško povređen kada je prisilno sleteo na golf igralište nakon što je avionu kojim je upravljao otkazao motor.

Maja Gašić

Autor